Menu
in

Unde se duc banii de la DRP: câștigătorii finanțărilor pe 2015, lista finală

Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe a publicat rezultatele sesiunii de finanţare -ianuarie 2015. Ca și în anii trecuți, nu se știe pe ce bază au fost aprobate aceste finanțări. Lipsa de transparență e neschimbată.


 

Din Italia au fost aprobate 5 proiecte. Acestea sunt:


 

Iată și proiectele respinse:


 

Foarte interesantă este și lista ”proiectelor neeligibile”.


În cadrul acestei sesiuni, se menționează pe site-ul DRP, au fost înregistrate un număr de 671 cereri de finanţare, din care 140 de cereri au întrunit punctajul de minimum 25 de puncte şi au fost aprobate spre finanţare, 334 de cereri nu au întrunit punctajul necesar iar 197 de cereri nu au fost admise în etapa de evaluare şi selectare, fiind declarate neeligibile.

Eventualele contestaţii privind rezultatele procesului de evaluare şi selectare a proiectelor pot fi transmise către MAE – DPRRP în termen de 5 zile de la data înştiinţării, în conformitate cu prevederile Ghidului de Finanţare, prin poştă cu confirmare de primire, prin email (pe adresa dprrp@mae.ro) sau pot fi depuse direct la registratura MAE – DPRRP.

LISTA COMPLETĂ A PROIECTELOR APROBATE.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version