in

Ți-ai planificat un concediu în România vara aceasta? Rezervă-ți „o vacanță dentară”!

Trăiești într-o țară străină și ți-e dor de meleagurile natale? Haide acasă să îi revezi pe cei dragi și, în același timp, să îți rezolvi problemele stomatologice în doar câteva zile și la prețuri extrem de convenabile.

Te invităm la Ozono, să ne cunoaștem! Noi suntem dovada vie a integrării serviciilor premium de stomatologie personalizată. Lucrăm repede și bine. Printr-o colaborare strânsă interdisciplinară, efectuăm atât tratamentele preliminare, cât și etapele chirurgicale și protetice.

Utilizăm doar aparatură stomatologică de top,  Epic Biolase fiind unul dintre cele mai performante lasere la nivel mondial.

Acesta permite efectuarea unor tratamente de ultimă oră, igienizare orală cu decontaminare laser, albire dentară, biostimulare sau gingivectomie cu laser. Epic Biolase este extrem de eficient și în tratarea bolii parodontale fără durere.

De asemenea, terapia de ultimă generație cu Aquacut este o invovație foarte prietenoasă cu pacienții.

Aparatul tratatează cariile dentare fără frezare, practic nu există contact direct cu dintele, nici zgomot, vibrație sau durere. Astfel, pacientul poate trăi o experiență mai mult decât confortabilă în scaunul stomatologic.

Pentru tratamentele de canal, microscopul Leica M320 HighEnd Multifocus face diferența. Are o optică de înaltă calitate, mărire multiplă și LED-uri luminoase de zi. Aparatul oferă o vizibilitate foarte bună în cazul cavităților profunde și ajută semnificativ la salvarea dintelui.

Cele mai solicitate servicii de către pacienții noștri din străinătate sunt implanturile dentare cu încărcare imediată, acele lucrări dentare fixe realizate rapid, în 24-48 de ore. Bineînțeles că, pe lângă acestea, pacienții solicită și rezolvarea altor probleme stomatologice, astfel încât suntem specializați în reabilitările orale complexe.

Astfel, într-un sejur de 7-10 zile, pacienții își pot rezolva marea majoritate a lucrărilor, urmând ca în unele cazuri să revină în clinică după 6-12 luni pentru realizarea lucrărilor protetice definitive.

Recunoscută pentru echipele medicale de elită, calitatea interacțiunii medic-pacient, designul deosebit și echipamentele ultraperformante puse la dispoziția pacienților, OZONO este clinica stomatologică unde timpul, cunoștințele și experiența, toate sunt direcționate spre identificarea celor mai bune soluții pentru fiecare zâmbet în parte.

Chiar și în 24 de ore poți avea un zâmbet de vis. Sistemul de implanturi dentare cu protezare imediată PRO-ARCH  sau NEO-ARCH, realizate de grupul elvețian Straumann, oferă o soluție de tratament minim invazivă, ce permite restaurarea rapidă și completă a arcadei superioare sau inferioare într-un timp minim.

La OZONO, fiecare medic al echipei este axat exclusiv pe o anumită specialitate pe care a dobândit maximă expertiză și care utilizează aparatură, instrumentar și tehnici de vârf dedicate specialității respective, astfel încât vei beneficia de o înaltă calificare medicală, tehnologie performantă și materiale de calitate, apreciate la nivel mondial.

Dr. Codrin Untu, fondator OZONO:

„Am realizat la OZONO un ecosistem pregătit pentru rezolvarea cazurilor complexe rapid și la cele mai înalte standarde profesionale medicale, dar și cu maxim de confort pentru pacient. Astfel, blocul operator este dotat cu aparatura necesară realizării intervențiilor de implantologie cu sedare conștientă, acordată de medicul specialist anestezist, ceea ce înseamnă pentru pacient intervenții fără stres și durere, care știm că sunt cele care pot duce la mai multe incidente și accidente operatorii.

Mai mult decât atât, suntem dotați și pregătiți cu aparatură de investigații necesară în implantologie, pacientul nefiind nevoit să se deplaseze în altă parte pentru a-și realiza computer tomografia, de exemplu.

În plus, implementarea stomatologiei digitale la OZONO face ca manoperele stomatologice să fie mult mai ușoare pentru pacient, de exemplu amprentarea dinților se face digital, cu scannerul intraoral, iar rezultatul final mai previzibil, pacientul având posibiilitatea de a-și vizualiza și modifica aspectul viitoarei danturi cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design.

Tot efortul nostru este pentru ca pacientul să aibă o experiență plăcută la OZONO, iar așteptările sale să fie depășite.” 

La Ozono, vei fi mereu ascultat și înțeles, dar mai ales, informat cu maximă sinceritate. Te așteptăm cu drag! Alege să te programezi din timp! https://www.ozono.ro/programare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.9]

Teatru românesc la Padova, în 20 iunie: „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale

viol tata fiica italia

Monstrul din Rimini, român arestat după ce s-a descoperit că abuza sexual fetița sa de 11 ani și își maltrata restul familiei.