in

Vasile Mogos, transferat de la Ascoli la Cremonese. ”Oamenii ca noi nu se lasă niciodată”

Se încheie în mod oficial colaborarea lui Vasile Mogos cu echipa Ascoli Calcio (Serie B), după 50 de partide cu această echip și un gol, într-un an și jumătate. În vârstă de 25 de ani, specializat pe postul de fundaș lateral dreapta, trece definitiv la Cremonese (Serie B).

Iată comunicatul oficial de pe site-ul Ascoli:. „FC Ascoli Calcio 1898 SpA anunță că l-a pe vândut pe fundașul Vasile Mogos cu titlu definitiv la US Cremonese. Ajuns la Ascoli în ianuarie 2017, fundașul dreapta român a jucat 50 de partide, în campionat și Cupa Italiei, realizând un gol în meciul câștigat cu Cesena pe 24 februarie. Clubul îi mulțumește lui „Vasi” pentru importanta contribuție la salvarea de retrogradare și îi dorește cele mai bune realizări personale și profesionale”.

Iată și comunicatul oficial postat pe site-ul echipei Cremonese, cu primele declarații ale Mogos:

«U.S. Cremonese anunță că a achiziționat cu titlu definitiv de la Ascoli Calcio performanțele sportive ale lui Vasile Mogos. Jucătorul va fi legat de echipă cu un contract pe mai mulți ani..

Născut în Vaslui (România) în 31 octombrie 1992, apărător extern, Mogoș a crescut la Asti, echipa cu care a debutat în Serie D. Cariera sa a continuat cu Real Vicenza, Delta Porto Tolle, Lumezzane și Reggiana și Ascoli. Cu compania din Marche a debutat în Serie B, jucând 46 jocuri de partide și marcând un gol.

„Cremonese este o realitate serioasă, ambițioasă și cu un proiect concret: Sunt foarte fericit de interesul companiei pentru mine și alegerea mea – explică noul jucător – În sfârșit am putea vedea de aproape un centru sportiv de avangardă, de care toată lumea mi-a vorbit de când eram încă la Asti. Acum sper să obțin multe satisfacții profesionale, făcând cadpu la fel de multe publicului de la Cremonese “»

După prima declarație oficială de pe site-ul Cremonese, Vasile Mogos și-a salutat fanii de la Ascoli:

„OAMENI CA NOI NU SE LASĂ NICIODATĂ. Este primul refren pe care m-ați învățat și nu mă voi opri niciodată să-l cânt. VĂ VOI PURTA MEREU ÎN INIMA MEA. MULȚUMESC, ASCOLI” a scris Mogos pe profilul său oficial Instagram.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Te pregătești să pleci în România? Poliția de Frontieră informează în timp real cât aștepți la graniță

Romii din Roma primesc 3000 de euro să plece în România. Cine le poate interzice să se întoarcă?