Menu
in

Veselia din Vizlandia a aterizat la Roma!

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, duminică 29 mai, la Ambasadei României la Roma, s-a desfăşurat spectacolul de teatru interactiv şi muzical “Veselia din Vizlandia aterizează la Roma”.

Pe parcursul celor două ore de poveste, Mascota Vizoo şi prinţesele balerine au transformat sediul Ambasadei Române de la Roma într-o lume de basm unde copiii prezenţi alături de părinţi au asistat la un spectacol unic de animaţie şi jocuri dinamice, concursuri şi poveşti.

Alături de ei au fost şi copiii din Sardinia şi Sicilia, cu desene ce au fost aduse şi expuse de către Paula Mitrache, prezentă în sală.

Organizatorii acestui eveniment, Asociaţia “Vocea Românilor din Fiumicino” , sub patronajul Ambasadei României la Roma au dat viaţă acestui proiect alături de echipa Vizoo – Maestrul Petrecerilor.

Vizoo este o mascotă foarte simpatică, ce nu seamănă cu nimic din ceea ce ne înconjoară. Am putea spune că aduce vag cu o vulpiță cu o şuviţă colorată care şi-o schimbă după bunul plac, cu un boţic îndrăzneţ şi ochișori scăpărători. Lumea lui Vizoo înseamnă bucurii mii şi mii plus o sumedenie de chipuri zglobii. Alături de această au fost cele două păpuşi prinţese “ Veselia” şi “Prietenia” care au reuşit să-i transporte pe cei prezenţi în ţară lui Vizoo numită “Vizlandia”.

Monica Mitrică, preşedinta asociaţiei Vocea Românilor din Fiumicino: “Mă bucur că am reuşit alături de oameni valoroşi să aduc pe chipul copiilor şi al părinţilor bucuria, veselia, bunătatea şi să ne aducem aminte, alături de cei mici, de cântecele şi poveştile din copilărie care rămân undeva în sufletul nostru”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version