in

Zidar român din Prato, a câștigat 200.000 de euro la Gratta e Vinci: „Nu mi-a spus ce va face cu banii”

Un zidar român, rezident la Montemurlo, localitate situată lângă Prato, a câștigat 200.000 euro, cu un loz de tip ”Gratta e vinci”. Biletul câștigător, în valoare de trei euro, a fost cumpărat în pauza de prânz, la Tavola, localitate apropiată de Montemurlo, unde românul executa niște lucrări de restructurare.

După ce a constatat că biletul este câștigător, românul nu a cerut câștigul imediat ci s-a adresat proprietarului tutungeriei Biblio din localitatea unde trăiește împreună cu familia. ”E o persoană deosebită, sunt bucuros pentru el” a declarat ”il tabaccaio”.

Zidar român din Rieti, a câștigat 500.000 de euro, la „Gratta e Vinci”

Câștigătorul, de vârstă medie, care trăiește împreună cu familia la Montemurlo, în provincia Prato, este un client permanent al tutungeriei Biblio, situată în strada Montalese, 379. Tocmai pentru faptul că devenise bun prieten cu proprietarul Enrico Spampani, a avut încredere să-i arate biletul câștigător și să-i ceară informații despre cum poate încasa câștigul.

Româncă din Alba Adriatica, acuzată că a falsificat un bilet la „Gratta e Vinci”, de 250.000 de euro

”I-am răspuns că e de ajuns să se prezinte cu biletul în bancă. Pentru câștiguri mici putem noi să plătim câștigurile, dar în cazul ăsta e obligatoriu să meargă la banca unde are contul.” A povestit Spampani.

”Sunt bucuros că acei bani au ajuns la acest om: e o persoană deosebită. Nu mi-a spus ce are de gând să facă cu banii, am vorbit doar câteva minute, mai erau câțiva clienți în local.” a completat el.

A murit împreună cu viitoarea soţie în maşina cumpărată din banii câştigaţi la Loto în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Luat de torent în 2009 la Genova, găsit în 2014 în Corsica

”Unde îi angajăm pe românii întorși în țară”, interpelare URGENTĂ a unui deputat UNPR