in

Benetton: „In România am angajații cei mai triști!”.

Miliardarul italian Luciano Benetton, fondatorul celebrei reţele de magazine de vestimentaţie cu acelaşi nume, s-a aflat într-o vizită de lucru în România.

Benetton este unul din întreprinzătorii străini care au investit în România iar la Bucureşti s-a întâlnit şi cu primarul capitalei, Sorin Oprescu. In cadrul unui interviu pentru Antena 3, omul de afaceri italian a afirmat că autorităţile româneşti nu ajută prea mult investitorii străini, oferind prea puţine facilităţi pentru dezvoltarea unor noi afaceri: “Am făcut investiții și am creat 6.600-6.700 de locuri de muncă în România, dar nu am reușit niciodată să avem un euro contribuție (de la stat n.n.) pentru investițiile industriale pe care le-am făcut aici. E un argument important care încurajează și un principiu indispensabil pentru țările care vor să crească numărul investitorilor străini” a spus Luciano Benetton.

Potrivit lui Dan Ioan Popescu, fost ministru şi prieten al magnatului italian, Luciano Benetton ar fi făcut următoarea afirmaţie, legată de proprii său angajaţi români:  ”În nicio altă țară unde am fost să îmi inspectez afacerile nu am întîlnit atîta deznădejde, pesimism și lipsă de orizont precum în România. Aici am angajații cei mai triști!”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Melania Sandu: fostă “badante” pe listele lui Fini la Ciampino

Se poate şi mai rău: preţurile alimentelor continuă să crească