in

Blestemul Diasporei l-a ajuns pe Vadim Tudor: ”Sper să ajungi să crapi de foame! Ți-o urez din tot sufletul, eu, un căpșunar din Vest”

Fostul europarlamentar, Corneliu Vadim Tudor, se plânge că nu mai are bani, motiv pentru care a ajuns să ceară de împrumut la prietenii săi, care îl refuză. ”Niciodată n-am fost mai mîhnit ca acum”, comentează Vadim…”Sper să ajungi să crapi de foame jeg ordinar!!! Ți-o urez din tot sufletul, eu, un căpșunar din Vest, ce l-am așezat pe tron pe Căpşună Voevod!” i-a răspuns un român, ca un blestem, pe pagina de Facebook.

Într-un editorial postat şi pe pagina sa de Facebook, Corneliu Vadim Tudor îşi povesteşte „Crăciunul nefericit”. În primul rând, fostul eurodeputat susţine că a rămas fără bani, dar că cel mai tare îl supără „abrutizarea societăţii româneşti” şi „cum s-au ticăloşit oamenii”.

Vadim Tudor, nou atac asupra diasporei: „L-aţi votat pe Căpşună Vodă, mai bine v-aţi fi împuşcat”

Niciodată n-am fost mai mîhnit ca acum. Şi nu atît lipsa banilor îmi amărăşte sufletul, cît abrutizarea societăţii româneşti. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare îşi vede de interesul lui. Dacă te pune necuratul să ceri cuiva o sumă de bani împrumut, vezi cum s-au ticăloşit oamenii: te amînă prietenul, sau cunoştinţa, o vreme, te duce cu vorba, după care dispare ca măgaru-n ceaţă. Îi laşi vorbă să te sune, dar, pauză – omul e ca şi mort. Ce primitivi!”, a scris fostul euroales, pe pagina sa de Facebook.

Miron Cozma şi Vadim declară război diasporei: «Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori»

În acest sens, el dă exemplul unui fost coleg de partid, pe care susţine că l-a ajutat să devină parlamentar.

„Îl întreb pe un fost parlamentar PRM, acum cîteva minute, ce face, iar el – retras pe moşia de la ţară, pe care a cumpărat-o dintr-o privatizare cu cîntec – îmi răspunde: „Facem cîrnaţii!”. Pe mine arde cămaşa de grijă, nu ştiu cum să mă mai descurc, iar omul pe care l-am făcut deputat trăieşte bine, la aer curat, în sînul naturii, nu are obligaţii, nu are salarii de dat şi face… cîrnaţii! Dar am făcut eu, oare, vreun parlamentar? „Nu m-aţi făcut dvs., domnule preşedinte, ci eu m-am zbătut, am alergat” – mi-a răspuns un altul. „Măi, omule, dar eu te-am pus pe listă şi am semnat pentru tine, mi-am asumat răspunderea” – îi zic. „Aaaa, aia e cu totul altceva!” – mă sfidează individul. „Carevasăzică, te-ai făcut singur parlamentar?” – continui eu, numai pentru a vedea pînă unde poate ajunge neruşinarea umană. N-are rost să merg mai departe. Fiecare dintre cititorii mei a întîlnit în viaţă persoane cărora le-a făcut bine, dar s-au pomenit înjuraţi pentru faptul că respectivele creaturi au o datorie morală şi aşa ceva nu poate fi suportat”, a mai scris el.

Pe de altă parte, până recent, pe vremea când era europarlamentar, Corneliu Vadim Tudor câştiga un salariu 6.200 de euro pe lună. În plus, având în vedere că este trecut de 63 de ani, potrivit paginaeuropeană.ro, citat de gandul.info, Vadim beneficiază şi de o pensie asigurată de Parlamentul European, adică 3,5% din salariul său, plus pensia din România.

Se înmulţesc atacurile la adresa diasporei: de la „Îsi aroga dreptul de a face revoluţie de la distanţă” pînă la „Hai sictir!”

De altfel, fostul eurodeputat l-a criticat şi pe noul preşedinte, Klaus Iohannis, spunând despre el că are „foarte multe bube-n cap”.

„Ciclul diabolic al celor 25 de ani s-a terminat. În loc să începem o viaţă nouă şi să revenim la normalitate, ne scufundăm şi mai rău. Impunerea la conducerea României a unui specimen de altă etnie şi de altă religie, cu foarte multe bube-n cap, ne-a pus capac. Ne-a luat piuitul. Iată că Dumnezeu le dă românilor, în continuare, cît nu pot să ducă. După acest şoc colosal, ce urmează? Pierderea Ardealului, la ordinul Berlinului? Iar face Germania ordine în Europa? Secvenţa din filmul „Actorul şi sălbaticii”, cînd Toma Caragiu interpretează un Moş Crăciun cu zvastică e mai actuală ca oricînd. Din nenorocire, românii nu mai au puterea să reacţioneze. Nervul rezistenţei le-a fost extirpat. Ei nu se mai luptă cu hoţii – ci se încaieră unii cu alţii, pe o tigaie dry-cooker sau niscaiva alimente expirate. Marii borfaşi au dat tunuri de sute de milioane de euro, dar, după cîteva zile la zdup, stau în arest la… domiciliu! Averile lor au rămas intacte, ba chiar au crescut. Stăpînii americani se prefac că ne încurajează în lupta împotriva corupţiei, cu o condiţie: să nu le atingem, lor, interesele! Ei au voie să facă orice, doar ne dau democraţie, pe săturate, pînă pleznim. Şi, ceea ce e mai grav, e că miroase a război. Crăciunul actual ştim cum arată: mohorît. Dar Crăciunul viitor? Cîţi dintre noi îl vor apuca? Doamne apără şi fereşte!”, a încheiat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, îngrijitoare româncă de 44 de ani arestată: o maltrata pe bătrâna pe care trebuia să o asiste

Primul ambasador „pedepsit” și rechemat de la post de Klaus Iohannis