in

Candidatul Băsescu (1 vot la Ciampino): Românii, naţie idioată

Marian Băsescu, tizul preşedintelui, a candidat la Ciampino, pe lista civică „Realta Ciampinesi” care a susţinut-o pe Anna Rita Contestabile (dreapta). A obţinut 1 (un) vot. 43 ani, Originar din Focşani, în Italia din 1995, patron de firmă de construcţii, înainte de alegeri ne-a declarat că are în jurul lui zeci de români care-l susţin la Ciampino. L-am întrebat înainte de aflarea rezultatelor ce rezultat a obţinut şi cum evaluează aceste alegeri, iată ce răspunsuri am primit.

Aveţi rezultatele, câte voturi aţi obţinut?

«Nu ştiu niciun rezultat. Din câte am înţeles eu în campania asta electorală, românii sunt foarte neglijaţi în faţa italienilor. Sunt buni doar să muncească şi să şteargă căcatul, atât.»

Câţi români s-au prezentat la vot?

«Deocamdata nu ştiu, şi eu aştept. Si problema era că indiferent câte voturi aş fi adus eu, dacă nu ieşea sindaca – degeaba. Deci voturile mele plecau la sindaca. Numai în cazul ăsta te trăgea după ea. Important era de squadra care a fost şi de sindaca

Dar câte voturi vă trebuiau?

«Să zic vreo sută de voturi. Deja nici nu s-au prezentat toţi, cu timpul ăla urât… (…) să urnim românii ăştia, să fie patrioţi şi să participe la viaţa socială (…) Cea mai idioată naţie asta este. Mă-nţelegi? Io zic pe faţă: nu toata lumea este, dar o parte din ei nu participă la viaţa socială, nici în România, nici aici. Dar, indiferent, dacă nu câştigă sindaca asta, eu sunt deja chemat la Roma în funcţie. Deci la „centru”.»

În ce functie?

«Să vedem, nu ştiu, reprezentantul românilor din partea PDL-ului italian. M-au chemat după campania electorală să mă prezint la Roma.»

Daniel Neamu

 

Citeşte şi

Băsescu Marian candidează la Ciampino

Alegeri 2011 / rezultate candidaţi români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Falimentul Sănătăţii româneşti: „Vom ajunge să ne tratăm la mama Omida”

Marius Luca (78 voturi la Castel Madama): Sunt mulţumit