in

Descoperire macabră la Caltagirone: cadavru fără cap și mâini. ”AR PUTEA FI UN ROMÂN”

Cadavrul cu capul tăiat și fără brațe găsit vineri într-o pădure de pini din Caltagirone, provincia Catania, rămâne și după trei zile fără identitate. Anchetatorii sunt în căutare de elemente pentru a identifica numele victimei.  O pistă indică un român de aproximativ cincizeci de ani, după ce pe hainele găsite la fața locului s-a găsit o etichetă în limba română.

Părți ale corpului au fost amputate,  din primele investigații rezultă că ar fi fost folosită o armă deosebit de ascuțită, cum ar fi un topor sau o machetă.

Moartea lui datează din noaptea de joi spre vineri. Cadavrul a fost găsit întâmplător de niște persoane care se plimbau cu câinii: ”Prima impresie a fost că e un manechin aruncat de cineva”, a declarat una dintre ele.

Procuratura din Caltagirone a deschis o investigație coordonată de magistratul Giuseppe Verzera. Acesta a cerut autopsia, testele toxicologice și de ADN, programate săptămâna viitoare, pentru a ajuta anchetatorii să identifice cadavrul și, de asemenea, indirect, pentru a clarifica motivul crimei.

”Modul în care a fost găsit cadavrul are multe elemente asemănătoare practicilor mafiote, dar nu e exclus să se fi întâmplat în afara ambientului criminal, poate fi o răzbunare sau o ceartă între mai mulți cetățeni străini”, a declarat magistratul.

Părți ale corpului au fost amputate,  din primele investigații rezultă că ar fi fost folosită o armă deosebit de ascuțită, cum ar fi un topor sau o machetă. Conform primelor constatări, uciderea ar fi fost comisă într-un alt loc decât cel în care cadavrul mutilat a fost lăsat de unul sau mai mulți ucigași: între pădurea de pini și o râpă.

Investigațiile se desfășoară, de asemenea, în comunitatea de străini din Europa de Est.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, bărbați cu „body”, ascundeau prada în chiloți. Arestați patru români

Experiența lunilor de foc într-un consulat din Italia: ”Am descoperit realitatea din spatele ghișeului”