in

Două mașini ce aparțineau unor români, incendiate intenționat la Cremona

Două mașini în flăcări, în noaptea dintre 20 și 21 octombrie, la 4 dimineața, într-o curte din Padino (Cremona). Cursa pompierilor nu a servit la salvarea mașinilor, ci doar la a se înțelege ce se întâmplase: incendiul fusese pus intenționat. La fața locului s-au dus și carabinierii din localitate.

Alarma a fost dată la 4, când într-o curte de pe via Battisti două mașini au luat foc aproape în același timp. Straniu este că, după cum au constatat pompierii, autoturismele aparțin aceleiași familii, doi frați, și că erau parcate la 50 de metri una de cealaltă și între ele era o mașină care nu a suferit daune.

Pompierii au fost chemați de proprietarul mașinii Grande Punto, trezit de explozia unei anvelope, cauzată de căldură. Bărbatul și-a avertizat și fratele, care locuiește cu el, tocmai în timp ce BMW-ul său lua foc. Intervenția pompierilor a durat mai mult de o oră, dar din cele două mașini nu a rămas mare lucru. La final, carabinierii au stabilit că mașinile sunt ale unor frați români care locuiesc în casa situată în curtea în chestiune. Pompierii au încercat să găsească eventuale declanșatoare care nu au fost identificate nici pentru BMW și nici pentru Punto.

Cu toate acestea, este posibil ca pe cele două mașini să fi fost vărsat lichid inflamabil și apoi aprins incendiul, mai ales pentru că sunt cu totul absente probe care să arate că flăcările au plecat de la compartimentul motorului în urma vreunui scurt-circuit.


Citește și:

Îngrijorare la Belluno. Mașinile străinilor sunt incendiate, ultima este a unei familii de români

Momente de teroare la Genzano, maşina unui român incendiată

”Ajunge cu româncele”, maşină incendiată în faţa unui club de noapte din Pisa

”Băieții foarte răi” din Teramo, ameninţări la adresa românilor: ”Vă vom da foc!”

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chieti, român de 51 de ani a murit într-un accident stupid: și-a uitat cheile, a încercat să intre pe fereastră, cădere fatală

Magazin românesc incendiat la Civitanova. Nu este exclus ca focul să fi fost aprins intenționat