in

Florin Tătaru, liderul PSD Italia, și-a dat demisia din partid: «M-au umilit total»

«După 10 ani de luptă în Diaspora pentru PSD, după 10 ani în care am contribuit la imaginea PSD în afara granițelor țării, fiind membru fondator al acestei organizații, ani în care am muncit alături de oameni importanți ai partidului PSD, care m-au făcut să fiu mândru că reprezint valorile social democrate, a sosit acest moment să fiu constrâns să demisionez! Vă fac aceasta precizare cu mare regret şi durere în suflet!

Nu mai sunt membru PSD şi nu mai dețin nici o funcție în partidul PSD! Astăzi mi-am depus demisia!

Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor care mi-au fost alături!»

Cu acest text de adio publicat pe Facebook, Florin Tătaru, unul din fondatorii PSD Diaspora, și-a anunțat luni, 10 octombrie, demisia, după ședința în care s-au stabilit listele pentru candidații la alegerile parlamentare în străinătate.

Florin Tătaru, deși spera și voia foarte mult să candideze, nu a fost pus pe liste, după ce a strâns și aproape 4.000 de semnături, după spusele lui, pentru susținerea candidaturilor partidului în diaspora.

Florin Tătaru, de ce ţi-ai dat demisia?

«M-au umilit total! M-au tratat ca pe unul oarecare, dând prioritatea unora care nu au dat nimic acestui partid! Cumătrării, prietenii, etc. Aceștia sunt oamenii lui Dragnea! Puși să distrugă partidul din interior!

Am rămas foarte rău… Nu am cuvinte! Dar asta este, dragoste cu forța nu se poate! Mă voi duce în un alt partid, tot de centru stânga. Într-un un partid nou, în care să îmi aprecieze munca şi meritele mele acumulate în 10 ani de experiență politică. Am văzut că politica pe care o facem noi, cei de jos, nu are nimic de-a face cu aceea ce o fac cei de sus, la București!»

PSD merge pe candidați 100% din diaspora: ”Sunt persoane tinere, cunoscute și respectate în comunitățile de unde provin”

Ţi-ai dat demisia pentru că nu te-au pus pe liste?

«Da! Au pus pe alții care nu au dat nici pe jumătate cât am dat eu, la un loc! Care au demisionat demult în partid! În calitate de președinte pe Italia , vicepreședinte în PSD diaspora, membru fondator la acestei organizații, meritam să fiu luat în considerare. Munca oamenilor mei care au crezut în mine şi în acest partid s-a destrămat din cauza a doi oameni: Tîlvăr şi Dragnea!»

Sorin Cehan

Comunicat PSD Italia: ”Suntem alături de Liviu Dragnea”

Noua conducere a PSD Diaspora vrea SĂ SCHIMBE MENTALITATEA românilor din străinătate și SĂ CÂȘTIGE ALEGERILE ÎN 2016

Florin Tătaru, PSD Italia: ”Ne-am simțit jigniți de declarația aberantă a lui Ioan Rus”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dimensiunile exodului: 3,4 milioane de români trăiesc oficial în alte ţări

Clara Tașcu, voluntară pentru Amatrice: «Am strâns bani pentru un cuptor de pâine și un parc de joacă pentru copii»