in

Forum economic Italia-România la Roma: 119 companii italiene, 24 companii din țară, inclusiv ale rezidenților români din Peninsulă

Institutul Italian de Comerț Exterior și Ambasada României în Republica Italiană organizează la Roma, astăzi, 10 aprilie, un forum de afaceri italo-român. La forum vor lua parte 168 de  participanți, reprezentând 119 companii italiene, 24 de companii din România (sau care au acționari români), plus reprezentanți instituționali din România, 11 speakeri și 14 reprezentanți ai Institutului Italian de Comerț Exterior.

Domeniile de activitate ale companiilor prezente la acest seminar economic sunt producția industrială, construcțiile, serviciile și aparatură medicală, energia, sectorul bancar , IT&C, HORECA, transportul rutier și aerian sau serviciile de consultanță fiscală și de avocatură.

Toate sunt fie companii italene care vor să facă comerț sau să investească în țara noastră, fie companii importante din Peninsulă deja prezente în România. Din partea românească participă companii românești importante care și-au deschis filiale în Italia (Banca Transilvania, DG Telecomunicații, Blue Air) sau companii ale rezidenților români din Peninsulă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Abia întors din Italia, prădat de o rudă apropiată, hoţii au cheltuit toţi banii la jocuri de noroc

”Când m-am întors în ţară, lumea mă întreba dacă am furat şi eu un parfum sau dacă mi-am găsit vreun italian”