in

Îşi vindea copiii unui pedofil de 79 de ani, două arestări în Sicilia

Îşi vindea fiii minori, de 13 şi 15 ani, unui pedofil, primind bani sau bunuri. Apoi, când pedofilul nu a mai avut bani, a început să-l şantajeze cu fotografii compromiţătoare, cerându-i bani în continuare. Cu acuzaţia de extorcare – scrie agenţia de presă Adnkronos – un român a fost arestat la Modica, în provincia Ragusa, împreună cu un pedofil italian, un fost profesor ieşit la pensie, V.B., de 79 de ani.

Românul, L.P.G., de 44 de ani încasa bani, trimiţându-şi copii la întâlniri erotice cu bătrânul de 79 de ani. Acesta din urmă – continuă Adnkronos – a fost descoperit de poliţie în flagrant în timp ce întreţinea acte sexuale cu băiatul de 15 ani, în plină zi, în curtea unei şcoli medii din Modica Alta.

Pedofilia, unul din trei italieni consideră acceptabil sexul cu minori

Poliţia a găsit materiale pornografice în casa profesorului pensionat, fost consilier local în Modica. Bărbatul fotografia minori care se jucau pe stradă sau la ieşirea din şcoală.

Semnalările părinţilor îngrijoraţi, unele anonime, au dus la demararea anchetelor împotriva bătrânului. Interceptările telefonice şi filările au permis suprinderea pedofilului în flagrant cu băiatul de 15 ani. Şi fratele acestuia de 13 ani a fost victima unor abuzuri în trecutul recent. Se pare că cei doi fraţi consimţeau în parte pentru că primeau de la bătrân în schimbul sexului diferite cadouri sau bani.

Între părinţii celor doi băieţi şi pensionar era de mai mult timp în curs un acord tacit pentru favoruri sexuale ale fiilor, în urma plăţii a circa 2.000 de euro. Bătrânul de 79 de ani chiar i-a cumpărat tatălui celor doi minori un automobil şi diferite telefoane mobile, computer şi tabletă, plătindu-i chiar şi chiria casei în care locuia cu familia.

Maseur italian a abuzat de un copil român. Arestat pentru pedofilie după ce părinții copilului l-au șantajat cu un film

Dificultăţile economice ale pedofilului în imposibilitatea de a satisface alte cereri, au determinat apoi românul să-l extorcheze de bani. Românul ameninţa că va publica fotografiile compromiţătoare pe Facebook şi că le va preda poliţiei.

Românul a fost închis în penitenciarul din Ragusa, în timp ce pedofilului i s-a acordat arestul domiciliar într-o casă de odihnă. Cei doi fraţi de 15 şi 13 ani au fost pentru moment încredinţaţi unei familii sociale.

Copii români abuzați la Salerno, un alt pedofil italian arestat

Preotul Fortunato Di Noto, fondatorul asociaţiei Meter, a anunţat că intenţionează să se constituie parte civilă în proces. „Pedofilia – spune Di Noto – rezultă întotdeauna a fi una dintre formele de abuz cele mai devastatoare pentru un copil. Faptul că un tată poate fi cel care îşi pune fiul să se prostitueze cu un adult, de altfel un profesor pensionat, şi deci educator, agravează tot mai mult poziţia de nesusţinut a adulţilor. Supravegherea însoţită de informare şi formare – încheie Di Noto – sunt parcursul câştigător pentru a frâna această plagă ascunsă, silenţioasă şi devastatoare pentru copiii care cad în capcana exploatării”.

Băieţi români pentru poftele preoţilor din Vatican, un nou scandal de pedofilie

A abuzat de un copil român, profesor italian arestat la Salerno

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scumpiri în masă de la 1 aprilie. Românii, sufocaţi de noi taxe

Compania aeriană Fly Romania, în parteneriat cu CCIRO Italia: „Servicii de calitate FĂRĂ COSTURI ASCUNSE”