in

Imagini șocante: O îngrijitoare isterică terorizează bătrâna îngrijită și o scuipă: «Sei un draco sulla terra. Satana!»

O îngrijitoare română care ar trebui să aibă grijă și să supravegheze un cuplu în vârstă de 85, respectiv de 89 de ani, a fost denunțată și este în curs de cercetare, fiind acuzată de infracțiunea de rele tratamente aplicate unor persoane în vârstă. Româncei i s-a interzis să se mai apropie de locuința celor doi bătrâni, după ce a fost demascată, datorită unor telecamere puse de poliție. Imaginile au arătat violențe și un comportament de neimaginat. Cei doi, atât soția cât și soțul, suferă de tulburări degenerative și cognitive.

Violența femeii era îndreptată în special către bătrână, pe care o lovea, o scuipa și îi adresa jigniri repetate.

Investigațiile efectuate de poliție și coordonate de procurorii din Livorno, au început pe 11 noiembrie și nu au fost încă finalizate. Acum, cuplul a fost încredințat în grija unui administrator de sprijin.

Lucrători medicali ai unei cooperative de îngrijire la domiciliu, care stăteau timp de două ore pe zi cu cei doi oameni în vârstă, au raportat primii poliției despre unele lucruri ciudate care se întâmplau în absența lor. În detaliu, au observat pe corpul femeii numeroase semne ce păreau rezultatul unor acțe de violență.

Imediat, ofițerii de poliție au instalat camere de luat vederi în apartamentul celor doi bătrâni. Doar prin ochii electronici au descoperit adevărul brutal. Înjurături, violențe, hărțuire. Victima furiei îngrijitoarei era în special femeia în vârstă. Bătrâna era umilită și bătută cu palmele și pumnii sub ochii soțului bolnav, îngrozit, el neputând să aibă în nici o reacție, rămânând tăcut de teama de represaliilor.

sursa: Il Tirreno

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pesaro, nu l-a mai suportat pe român și l-a înjunghiat în gât, arestată o moldoveancă de 32 de ani

Un tânăr de 22 de ani din Braila, adoptat de o familie din Italia, își caută familia biologică