in

Își caută fiul dispărut în Italia de 5 ani, a venit special la muncă pentru a da de el: ”Aș fi mulțumită să știu că e în viață”

Un anunț postat pe pagina de Facebook a publicației noastre cât și în grupurile românilor din Italia atrage atenția asupra cazului unei femei de 65 de ani, din România, care își caută fiul plecat în Italia și care de 5 ani nu a mai dat niciun semn de viață.

Femeia, deși e la o vârstă la care ar trebui să se gândească la o viață liniștită, în prag de pensionare, a venit special să lucreze în Italia, pentru a-și căuta fiul, în vârstă de 49 de ani, pe nume Ion Apostol, din com. Săvinești, jud. Neamț.

Toți cei care pot da informații sunt rugați să sune la telefonul 0039 3669748083

Iată anunțul:

Anunț important! 🙏
O mama îndurerată de 65 ani își cauta fiul de 49 de ani, plecat în Italia acum 5 ani și care nu a mai dat nici un semn de viata de atunci.
Femeia a venit special aici sa lucreze și sa-l caute, insa nu le are cu tehnologia, ne-a rugat din tot sufletul sa o ajutam cu un anunț, poate cineva il recunoaște, ori vede chiar el, anunțul și o suna. Va rugam, dacă cineva știe ceva ori îl recunoaște, sa sune la numărul de mai jos al mamei.
Aceasta mama indurerata v-ar multumi prin rugaciune!!
Băiatul se numește APOSTOL ION -COM.SAVINESTI JUD NEAMT ,BRUNET ,INALT PAR CRET !
Sa o contacteze pe mama la nr.3669748083 !Daca cineva l -a cunoscut, și el chiar daca nu vrea sa intre in contact cu familia, ea ar fi multumita sa stie măcar, ca este in viata!
Va multumim din suflet! Doamne ajuta!

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Povestea extraordinară a asistentului român din Milano care a învins virusul: „Această încercare m-a adus mai aproape de Dumnezeu: sunt nimic fără El”

Teramo, și-a luat viața la doar 27 de ani, își pierduse locul de muncă. ”A fost un om bun, poate prea bun”