Menu
in

Italia, nou-născut găsit într-o pungă pe câmp, botezat după numele carabinierului care l-a luat la bord prima dată

Italia, nou-născut găsit într-o pungă pe câmp. Un fermier a descoperit copilașul și a alertat imediat carabinierii. A fost botezat Francesco Alberto, după sfântul din Assisi și după carabinierul care l-a luat prima dată la bord.

Mai întâi a auzit plânsete, apoi plânsul unui copil. A încercat să înțeleagă de unde veneau și timp de câteva minute a verificat zona fără să găsească un răspuns. Apoi a văzut-o: era într-o pungă de plastic, abandonată de-a lungul drumului de pământ care ducea spre terenul său. Apoi a scos-o din geantă, a strâns-o la el și a sunat la carabinieri, scrie Corriere.it.

Italia, profesor de gimnaziu găsit înjunghiat mortal în curtea școlii: ”L-au ucis ca pe un câine”

Italia, nou-născut găsit într-o pungă pe câmp

Este o poveste cu final fericit care s-a întâmplat în această după-amiază în Paceco, un oraș din provincia Trapani. Protagoniștii erau un fermier, care se îndrepta spre munca la țară, o patrulă de carabinieri și copilul născut cu câteva zile înainte.

Soldații l-au ajuns din urmă pe fermier. Împreună cu serviciile de urgență 118 care au intervenit în câteva minute, au dus copilul la spitalul din Trapani. Medicii l-au găsit în stare bună, deși, ca măsură de precauție, au decis să îl interneze în secția de terapie intensivă: cordonul ombilical îi fusese tăiat.

Punga, care conținea și placenta, nu fusese închisă. Bebelușul putea să respire, dar zona în care a fost abandonat este izolată și dacă nu ar fi fost găsit ar fi murit cu siguranță, spun anchetatorii. Zona rurală este populată de multe animale sălbatice și, în orice caz, nu ar fi supraviețuit frigului din noaptea care urma să vină.

Carabinierii au deschis o anchetă pentru a descoperi identitatea mamei, inclusiv prin vizionarea camerelor de luat vederi amplasate în zonă. Medicii de la spitalul din Trapani au decis să-l numească pe nou-născut Francesco Alberto. Francesco pentru că a fost găsit în ziua sfântului în Assisi, iar Alberto după numele carabinierului care l-a luat prima dată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.8]
Exit mobile version