in

Liga Nordului va lansa un site anti-imigranţi pe modelul celui realizat în Olanda

Liga Nordului anunţă că pregăteşte un site italian, pe modelul celui lansat de PVV în Olanda, unde cetăţenii pot raporta infracţiunile comise de imigranţi în Peninsulă.

Iniţiativa aparţine europarlamentarului Mario Borghezio, cunoscut pentru poziţiile sale xenofobe, care a declarat exemplul olandez ca fiind unul “pozitiv”. Toţi italienii vor fi invitaţi să dea frâu liber sentimentelor anti-imigranţi, semnalând “faptele şi comportamentele considerate relevante, ale imigranţilor extracomunitari”- a anunţat marţi liderul Ligii Nordului, citat de presa din Peninsulă.

Proiectul este susţinut de organizaţia locală  “Voluntarii verzi”şi de Max Bastoni, consilier la Milano.

Obiectivul declarat al lui Borghezio este acela de a atrage “un val de semnalări din partea cetăţenilor care provin din oraşe, regiuni şi cartiere ale teritoriului nostru, în care prezenţa imigranţilor fără acte sau clandestini este numeroasă sau mai periculoasă”.

Liga vrea să dea voce, prin înfiinţarea site-ului, “majorităţii tăcute a celor care până acum nu a avut posibilitatea să se exprime, pentru a denunţa fapte, comportamente şi probleme sociale şi economice, altfel spus faţa urâtă a unui anume tip de imigraţie”.

Borghezio îi invită pe cei interesaţi să “dea frâu liber propriilor opinii, departe de controlul atent al cenzurii care se abate asupra poziţiilor contrare culturii dominante”. El promite că toţi cei care vor accesa site-ul vor fi protejaţi, reclamaţiile fiind anonime.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Extremiştii olandezi de la PVV au înfiinţat un site împotriva românilor: “Est europenii, criminali tot mai mari”

Record ruşinos al unui român: “Primul care a vandalizat Arena din Verona”