in

Marsala, accident cu motoreta, român mort la 29 de ani

Nu a supravieţuit rănilor. Gabriel Ionuţ Idroufilote, român de 29 de ani, muncitor agricol, implicat sâmbătă 16 ianuarie într-un accident rutier la Marsala (provincia Trapani), pe ţinutul Rakalia, a murit. Îngrijirile medicale din următoarele orele pentru salvarea tânărului nu au folosit la nimic.

Impactul a avut loc sâmbătă 16 ianuarie la prânz între o maşină şi un scuter. La bordul scuterului erau doi tineri de naţionalitate română. Ei au avut cel mai mult de suferit. Gabriel, după impact s-a lovit în mod violent cu capul de asfalt.

Imediat au sosit salvatorii care au constatat că situaţia era gravă. Pentru tânăr a fost dispus transferul de urgenţă la spitalul Villa Sofia din Palermo cu prognostic rezervat. La bord era şi un conaţional, F.C.M. care în urma impactului a suferit o fractură la picior, prognosticul de vindecare fiind pentru el de o lună.

În afară de două ambulanţe de la 118, la faţa locului s-a dus poliţia municipală care a pus vehiculele sub sechestru. A fost deschisă o anchetă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Foggia, român de 21 de ani, eletrocutat mortal la furat cupru

Ambasadoarea Daciei