in

Măcel pe autostrada A1: şase români morţi într-un accident cumplit în apropiere de Roma

Şase morţi şi opt răniţi. Acesta este dramaticul bilanţ al accidentului care s-a produs sâmbătă 25 octombrie, în jurul orei 5.30 dimineaţa, pe autostrada A1 Napoli-Roma, în apropiere de Colleferro.

O fetiţă de 18 luni luni, mama, tatăl şi alţi trei români rezidenţi la Eboli (provincia Salerno) şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier produs aproape de bifurcaţia Roma Sud, în direcţia Firenze.

Alte opt persoane, o întreagă familie de marocani, tata, mama şi trei copii, şi alţi doi români au suferit răni şi contuzii şi au fost internate în spitalele din Roma.

Impactul a avut loc între un microbuz Sprinter Mercedes cu numere româneşti şi o furgonetă Fiat Ducato.

Microbuzul plecase vineri seara din Eboli. La bord erau 8 persoane. Au murit pe loc Tiberiu Mureşan, de 26 de ani, soţia Iuliana Lupu, de 24 de ani, în timp ce fiica Antonia Mureşan, de 18 luni, a murit la spitalul din Tivoli.

A fost rănit şi şoferul microbuzului Octavian Florin Erdei, de 43 de ani, în timp ce partenera sa Melania Gug, de 26 de ani, şi alţi doi pasageri, Ovidiu Florin Gabor, de 40 de ani, şi Maria Nemeţ, de 48 de ani, au decedat.

Cele şase persoane rănite de la bordul furgonetei tamponate au fost transportate la diferite spitale din Capitală. Este vorba de un bărbat şi o femeie originari din Maroc dar rezidenţi la Calabria, şi de patru copii cu vârsta cuprinsă între zece ani şi câteva luni de viaţă. Familia marocană se îndrepta spre Civitavecchia pentru a se îmbarca.

Potrivit reconstituirilor Poliţiei Rutiere, se pare că furgoneta Ducato staţiona pe banda de mers când a fost tamponată de microbuzul cu români. Ipoteza este că şoferul marocan care circula cu soţia şi cei patru copii, s-ar fi oprit pentru că şi-a dat seama că a greşit racordul şi voia să se întoarcă înapoi.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

La evenimentul cultural-electoral de la Roma „Votaţi şi pentru noi” au participat peste 6.000 de români

Ministrul Bogdan Stanoevici în vizită la Florența – marți, 28 octombrie