in

Menajera româncă a familiei Scazzi o dă în judecată pe Sabrina Misseri pentru calomnie

Cazul "Sarah Scazzi", adolescenta de 15 ani ucisă la Avetrana, în Puglia, a fost unul din cele mai mediatizate din ultimii ani în presa din Peninsulă. Sarah a fost iniţial dată dispărută de către familia ei, pe 26 august 2010, pentru ca, după câteva săptămâni,  corpul ei să fie găsit într-o conductă, pe un câmp de lângă Avetrana- localitatea natală a fetei. Unchiul tinerei – Michele Misseri- le- a spus poliţiştilor că el este autorul crimei, dar, ulterior, anchetatroii au arestat-o pe fiica lui Misseri, Sabrina şi ulterior pe soţia acestuia.

În cele câteva săptămâmo care au decurs între dispariţia fetei şi găsirea corpului neînsufleţit, Sabrina Misseri, verişoara victimei, considerată în prezent de către anchetatori autoarea crimei, a acuzat-o menajera româncă a familiei Scazzi, că  ar avea de-a face cu dispariţia tinerei. Acum, cu câteva zile înainte de începerea procesului, Maria Ecaterina Pantir a decis să cearâ desbăgubiri materiale pentru daunele de imagine provocate de mărturia falsă a italiencei.

“Vreau să-mi şterg ruşinea, vreau să fiu reabilitată” a spus Maria Pantir, citată de publicaţia “La Gazzetta del Mezzogiorno”. Românca a decis să se constituie parte civilă la procesul care va începe luni, acuzând-o pe Sabrina Misseri de calomnie.

“În timpul interogatoriului la care a fost supusă, cu privire la dispariţia tinerei Sarah Scazzi (pe 8 septembrie 2010- la circa 10 zile de la dispariţie), Sabrina Misseri a acuzat-o pe Maria Ecaterina Pantir- în acea vreme menajeră a familiei Scazzi- deşi era conştientă că aceasta este nevinovată”- se citeşte în actul de acuzare înaintat de procurori.

Iată, mai departe, cum Sabrina a încercat să-i convingă pe anchetatori că românca ar fi vinovată de dispariţia Sarei: “aş putea să indic, ca o altă persoană care ar putea fi implicată în dispariţia verişoarei mele, pe menajera româncă pe nume Maria, pe care voi deja o cunoşteţi. Presupunerile mele iau naştere de la o schimbare în comportamentul sus numitei, pentru că, înainte de dispariţia verei mele, obişnuia să vorbească mult la telefon, nu pot spune cu cine, neglijându-şi treaba de menajeră a unui bătrân, în timp ce acum, după ce a aflat de dispariţie, nu mai vorbeşte atât de des la telefon. (…) Ea era una din puţinele persoane care ştiau că în acea zi urma să mergem la mare, eu şi Sarah, şi mai ales ştia exact când ar fi ieşit din casă Sarah. Menajera cunoştea atât de bine obiceiurile casei, încât mătuşa mea o întreba pe ea în legătură cu momentele legate de dispariţia Sarei”.

Avocatul româncei susţine că nu a decis încă suma pe care o va cere ca despăgubire, dar că Maria a fost afectată de declaraţiile Sabrinei, acuzaţii care au ajuns să circule chiar şi în mass media, in urma cărora ar fi existat şi “repercursiuni personale”.

Repercursiuni care acum par de domeniul trecutului, pentru că Maria lucrează tot la Avetrana unde este angajată ca menajeră a unei familii de bătrăni.
 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ OZN uriaş deasupra Romei?

Italiencele, cele mai nefericite neveste din Europa