in

Miron Cozma şi Vadim declară război diasporei: «Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori»

Duminică 30 noiembrie, la ora 15.00, România TV i-a avut ca invitaţi pe Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma. Cei doi au făcut declaraţii grave despre desfăşurarea alegerilor în Diaspora.

Miron Cozma a afirmat: "Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori. Să nu vină ei să ne stabilească preşedintele. Iohannis nu e român şi nu e ortodox. Mie nu mi-e frică! În Italia s-a dat pentru un vot pentru Iohannis 40 de euro. 20 de Euro la intrarea în secţia de vot şi 20 de euro la ieşire. (…) Mie ca român niciodată n-o să-mi stabilească destinul 400.000 de români, din care 200.000 sunt cerşetori… (…) Să vină-n ţară, să sufere ca şi noi, nu să stea afară"

În plus, Miron Cozma l-a acuzat pe Iohannis că i-a furat sloganul, prezentând o carte de vizită pe care acesta era scris. "Îl acuz public că mi-a furat sloganul: Veniţi cu noi să ne luăm ţara înapoi. Mă simt jignit că ţara nu e condusă de un român", a mai spus Miron Cozma la România TV.

Vadim Tudor, nou atac asupra diasporei: "L-aţi votat pe Căpşună Vodă, mai bine v-aţi fi împuşcat"

Corneliu Vadim Tudor nu a fost nici el mai blând cu Iohannis şi diaspora: "Ţara mea e pe mâna unui handicapat, unui neamţ de mâna a doua. Sunt revoltat. (…) Iohannis a fost susţinut de Germania. Eu nu pot să trec peste străbunii mei morţi în cele două războaie mondiale. Angela asta să se ducă să stea la cratiţă şi să ne lase. Ne aleg nouă preşedintele, căpşunarii? Să-l ia la ei dacă îl vor."

În urma intervenţiei celor doi, România TV a decis să nu-i mai aibă invitaţi în cadrul altor dezbateri.

(de la min.21)

Chef la Ambasadă fără Gazeta Românească, publicație supusă sancțiunilor ambasadoarei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Energiile risipite în dreptatea fiecăruia din comunitatea românească

Inaugurarea bisericii ortodoxe de la Moncalieri, primul lăcaş românesc de cult ortodox edificat pe teritoriul italian