in

Momente de teroare la Genzano, maşina unui român incendiată

Genzano, momente de teroare pe 17 iulie, în primele ore ale serii, când o maşină în staţionare în centrul istoric din Genzano, pe via Bruno Buozzi, a luat foc dintr-odată. La faţa locului au intervenit imediat voluntarii de la Protecţia civilă, care au stins flăcările, alături de agenţii Poliţiei.

Vehiculul, un Volkswagen Sharan, cu numere bulgăreşti, din proprietatea unui cetăţean român, era parcată pe via Buozzi, în dreptul numărului 41.

Flăcările au cuprins şi cele două maşini alăturate, un Ford Fiesta şi un Peugeot 207 care au fost parţial distruse. Proprietarul, un cetăţean român rezident în zonă, era la faţa locului, foarte afectat de cele întâmplate.

Ultimul episod similar a avut loc luna trecută pe via Alcide De Gasperi, din centru, în timp ce sunt cunoscute incendiile care au distrus zeci de maşini între 2012 şi 2014, tot în unele zone din centru amenajate în parcări. Pe moment nu se exclude nicio pistă, de la incendiu cauzat de un scurt circuit la instalaţia electrică la incendiu provocat intenţionat.

Al treilea val de mașini românești INCENDIATE la Roma, ce face MAE?


Citiți și:

”Ajunge cu româncele”, maşină incendiată în faţa unui club de noapte din Pisa

 Celano, maşina unei îngrijitoare românce de 40 de ani, incendiată intenţionat

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Îngrijirea tenului la 50 de ani

Italia, amendă pentru șoferii care conduc cu brațul în afara geamului