in

VIDEO – O maşină a luat foc după ce s-a izbit de gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti – Şoferul a murit

O maşină a luat foc după ce s-a izbit de gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti – Şoferul a murit.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, anunţă Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, ar fi fost vorba despre un gest intenționat al bărbatului aflat la volanul mașinii, iar primele date arată că acesta ar fi Bogdan Drăghici, președintele Asociației Tata (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor).

O maşină a luat foc după ce s-a izbit de gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti – Şoferul a murit

Știrea cu incidentul de la Ambasada Rusiei lqaq București a fost preluată și de agenția de presă rusă de stat TASS, dar și de mai multe publicații și posturi TV internaționale, precum CNN.

Pe tot parcursul zilei vor fi audiate mai multe persoane în acest caz, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca. Ancheta în acest caz este coordonată de către Parchetul Tribunalului București.

Bogdan Drăghici, președintele Asociației Tata, ar fi șoferul care a intrat cu mașina în gardul ambasadei, potrivit primelor informații citate de surse din anchetă. Acesta ar fi fost condamnat pentru că și-a abuzat sexual fiica.

Zelenski în Parlamentul României l-a comparat pe Putin cu Ceaușescu: „Nu avea nimic sfânt” – VIDEO

Șoferul ar fi fost conștient după ce a intrat în gardul ambasadei și ar fi avut un schimb de replici cu paznicul, după care s-a autoincendiat, potrivit unor surse din anchetă citate de digi24.ro. Mașina avea număr de înmatriculare din București.

Poliția a restricționat traficul pe şoseaua Kiseleff. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor incidentului.

Anchetatorii au în vedere audierea martorilor oculari, începând cu cei care asigurau paza ambasadei la momentul incidentului.

surse: HotnewsDigi24,

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Paula Șalar reprezintă România la Veneția

„Sunt onorată să reprezint România, ca artist plastic, la Veneția”

Muncitor român mort la Ostia

Ostia, un muncitor român de 45 de ani a murit la muncă pe șantier, a căzut de la etajul 5