in

Peste 3400 de morți în Italia, a fost depășită China. În total sunt peste 41.000 de persoane infectate, dintre care 300 de copii

Cu 3.405 de victime coronavirus, Italia a depășit China, care a avut în total 3.245. Este un moment trist pentru Italia. 427 noi decese de coronavirus au fost înregistrate astăzi în Italia, în timp ce 415 s-au recuperat.

În total, sunt 33.190 de pozitivi (cu o creștere față de miercuri de 4.480) din care 14.935 în izolare la domiciliu și 2.498 de terapie intensivă, reprezentând 8% dintre cei infectați.

Numărul total de persoane infectate – care include și victimele și vindecările – a ajuns la 41.035. Datele au fost furnizate de comisarul de urgență Angelo Borrelli în cadrul unei conferințe de presă la Protecția Civilă.

Sunt 300 de copii pozitivi, niciun grav În prezent, în Italia există 300 de copii coronavirus pozitivi, dar nu există cazuri grave. Profesorul Alberto Villano, președintele Societății italiene de pediatrie, a declarat acest lucru în briefingul său zilnic cu șeful Departamentului Național de Protecție Civilă, Angelo Borrelli, pentru a face bilanțul epidemiei din țară.

Astăzi au fost transferați în alte regiuni 59 de pacienți din Lombardia, cu 4 mai mulți decât ieri.

O mare problemă o reprezintă persoanele fără adăpost “este nevoie de locuri pentru persoanele fără adăpost, municipalitățile și regiunile trebuie să o facă. Știu că subiectul este tratat la Roma, am vorbit cu primarul Raggi despre asta. Ei se ocupă de servicii sociale și există posibilitatea rechiziționării și achiziționării, de asemenea, a unor hoteluri.”

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Efectele pandemiei: Dacia și Ford au închis fabricile din România și au trimis 20.000 de angajați în șomaj tehnic

Șofer român angajat la o firmă de transporturi din Italia, „sechestrat” în Ungaria și obligat să stea în carantină în camion. «Altfel mă arestează»