Menu
in

Primarul Padovei: Orașul invadat de hoți români și moldoveni, angajez polițiști care să știe arte marțiale

Primarul leghist din Padova, Massimo Bitonci, anunță un «plan de atac» împotriva degradării și infracționalității. Planul are mai multe fronturi: noi agenți de poliție municipală de angajat pentru controale pe stradă, peste o sută de noi camere de luat vederi, un contract cu firme de pază private, patrularea zonelor cele mai «calde», relansarea unei siguranțe «cu participare cetățenească».

În zilele următoare vor începe interviurile pentru noile recrutări de agenți municipali, care vor trebui să cunoască artele marțiale, dezvăluie primarul. Cei douăzeci de agenți noi vor fi apoi destinați controalelor pe stradă pentru intensificarea patrulărilor în unele zone ale orașului.

Pentru a combate degradarea și infracționalitatea, Primăria din Padova va cheltui 2 milioane de euro pentru achiziționarea a circa o sută de noi camere de luat vederi, în măsură să fotografieze mașini și numere de înmatriculare în tranzit și să verifice dacă este vorba de vehicule furate. «Un sistem complex – a explicat Bitonci – care să nu se limiteze la filmare ci să verifice în timp real datele privind mașinile în intrare și în ieșire din Padova. Din păcate, majoritatea autorilor de furturi și spargeri vin din afara orașului. Și în foarte multe cazuri, îmi pare rău să recunosc acest lucru însă cifrele dovedesc asta, este vorba de români și moldoveni», a declarat Bitonci, citat de Corriere del Veneto.

Primarul din Padova, bucuros că a repatriat doi români: „Le-am plătit bilet numai dus”

Un alt român a fost trimis acasă din „Fondul Bitonci”: „În România se va simți mai bine”

Senatorul Viorel Badea la Padova: ”Dracula lupta contra musulmanilor”

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version