in

Rufe întinse la uscat pe fațada Ambasadei României din Tel Aviv: ”Arată ca o casă locuită de țigani”

Jurnalistul român Sergiu Klein, din Israel, continuă seria reportajelor despre proasta funcționare a misiunii diplomatice de la Tel Aviv. În videoreportajul pe care ni l-a trimis în exclusivitate, scoate în evidență starea de degradare a clădirii ambasadei și dezinteresul funcționarilor față de respectarea normelor ce vizează buna imagine a misiunii.

”O simplă privire aruncată la ultimul etaj al clădirii Ambasadei a fost de ajuns pentru a strica prima impresie favorabilă (…) care arată ca după cutremur sau ca o casă abandonată și bâtuită de stafii. La data de 16 noiembrie Ambasada României arăta clar ca o casă locuită de țigani…” comentează Segiu Klein.

În filmul realizat de jurnalistul Sergiu Klein se poate observa cum, în afară de aspectul jalnic al clădirii, la geamurile ambasadei sunt atârnate rufe la uscat. ”Datoria ei (ambasadoarei, n.r.) ar fi fost să aibă grijă de aspectul exterior al clădirii pentru a evita în măsura posibilului să aducă atingere imaginii României. Însă doamna Păstârnac (Andreea Păstârnac, ambasador al României în Israel, n.r.) este recidivistă: în urmă cu câțiva ani, când era ambasador la Nicosia, reporterii unei publicații au observat rufe întinse la uscat pe fațada clădirii…”

Reacțiile cetățenilor români care ajung la Ambasadă sunt total nefavorabile. Iată mai jos întreg videoreportajul:

 


Citiți și:

La Tel Aviv ca la Roma: «Propun ca d-na ambasador Păstârnac să fie inclusă pe lista „ambasadorilor rușinii”»

Imagini șocante de la Consulatul României la Tel Aviv: Oamenii care așteaptă sunt AȘEZAȚI PE JOS, pentru că lipsesc scaunele

Reportaj de la Consulatul României la Tel Aviv: ”Oricine vine aici pleacă cu un sentiment de frustrare”

Lipsă de respect la Consulatul din Tel Aviv: „De multe ori îmi este rușine cu așa funcționari…”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Președintele Senatului, atac fără precedent la Justiție!

VIDEO / ”Ea mă trăda”, furie ucigașă la Forlì: și-a ucis soția prin înjunghiere