in

Torino, pensionară de 77 ani ucisă de un român, pentru 15 euro. Lega Nord cere convocarea ambasadoarei

A fost arestat chiar în Ajun de Crăciun, Mihaiță Stănescu, 18 ani, care a recunoscut faptul că a jefuit-o și apoi a agresat-o pe Margherita Crivello, o pensionară de 77 de ani din Torino. Nu a realizat însă că gestul său, de a o împinge cu forță pe bătrână, a dus la moartea acesteia.

Femeia de 77 de ani a fost găsită pe 17 decembrie, fără suflare, la intrarea apartamentului unde locuia, situat în Corso Umberto, din Torino. În primul moment s-a crezut că este vorba despre o cădere accidentală, care i-a fost fatală bătrânei, dar după efectuarea autopsiei a reieșit faptul că loviturile care i-au provocat decesul nu puteau rezulta în urma unei simple căderi.

Stănescu a admis faptul că a jefuit-o și apoi a împins-o violent pe bătrână, dar a declarat că nu și-a dat seama că femeia se lovise puternic la cap. Nu a apucat să fure decât 15 euro și un telefon mobil, pe care l-a folosit cu o altă cartelă SIM, datorită căruia a fost reperat și apoi arestat.

După asasinarea bătrânei, Margherita Crivello în orașul Torino, de către Mihăiță Stănescu pentru 15 euro, Lega Nord a lansat o propunere către Ministerul de Externe, să invite ambasadorul României în Italia pentru a evalua împreună consecințele migrației românilor în Italia, mai ales a celor cu antencedente penale.

Potrivit Lega Nord, Ministerul de Interne trebuie să facă presiuni asupra Guvernului de la București, pentru a controla cu mai multă grijă deplasarea din România și să se introducă condiția ca românii care doresc să trăiască în Italia să prezinte cazierul judiciar. Aceasta este cererea expresă a senatorilor de la Lega Nord, Carroccio Sergio Divina și Nunziante Consiglio, care au mai precizat că prin apelul lor, doresc să se reevalueze condițiile aderării României la convenția Schengen.

Sicilia, român de 26 de ani împușcat de doi italieni, chiar în fața casei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia, român de 26 de ani împușcat de doi italieni, chiar în fața casei

De la Eataly la Eat Alì, ideea genială a lui Asad din Torino