in

Tragedie la Bergamo: șofer român, a dat înapoi cu camionul și a ucis o mamă sub ochii copilului de opt ani

Șoc în provincia Bergamo. O mamă de 31 de ani a murit pe 15 iunie la Terno d’Isola, lovită de o furgonetă a unei firme de curierat care era în marșarier. Intervenția imediată a salvatorilor a fost inutilă: pentru femeia de origine marocană nu a mai fost nimic de făcut.

Victima este o tânără mamă de 31 dea ni, Ibtissam Hachimi, originară din Maroc și rezidentă pe via Roma, la mică distanță de locul în care a fost accidentată. Tragedia s-a consumat sub ochii fiului de 8 ani, care a fost rănit ușor.

Șoferul vehiculului, un român de 37 de ani, a intrat în stare de șoc și a fost dus la spital. Bărbatul este anchetat pentru omor din culpă.

Potrivit unei prime reconstituiri, mama tocmai se dusese să-și ia fiul de la școală și urma să se întoarcă acasă, unde o aștepta soțul. Mergea în interiorul parcării de pe via Roma, la câteva sute de metri de locuința sa. Alături de ea se afla copilul. Cu puțin timp înainte sosise un curier care a făcut o livrare la unicul magazin care se află în zonă. După ce a încheiat descărcarea șoferul a urcat în furgonetă și a dat în marșarier pentru a ieși din parcare. În spate, la o anumită distanță, se afla mama cu micuțul.

Șoferul a început manevra fără să observe prezența pietonilor. Furgoneta a strivit femeia: o scenă teribilă la care a asistat fiul.

Odată lansată alarma, 118 a trimis la fața locului o automedicală și o ambulanță, însă când personalul medical a ajuns la locul accidentului pentru mamă nu mai era nimic de făcut. La scurt timp a sosit și soțul, disperat, și alte mame care cunoșteau victima.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brescia, facturi false de 7 milioane de euro, denunțat întreprinzător român

Italia, amenzile de circulație se pot plăti în rate. Vezi care sunt condițiile