in

Tragedie la Bologna: doi copii de 13 ani au murit înecați

Tragedie în seara de 18 iulie la Bologna, la Pontelungo, periferie vestică a oraşului, unde doi copii de 13 ani au murit înecaţi. În jurul orei 19.30 a fost dată alarma pentru două persoane care s-au aruncat în râu, dispărând sub apă. Exista o pancartă care interzicea scăldatul.

Alarma a fost dată de ceilalţi frecventatori ai plajei de pe malul râului Reno. Au văzut hainele şi bicicletele băieţilor pe mal, în timp ce aceştia nu se mai vedeau în apă. Este vorba de doi tineri amici, unul originar din Bangladesh, celălalt român. La faţa locului au intervenit agenţii comisariatului Santa Viola şi câteva patrule.

Scafandrii de la pompieri, ajunşi rapid la faţa locului, au găsit aproape imediat un corp, în timp ce a fost mai dificilă recuperarea celuilalt. Paramedicii de la 118 au încercat îndelung să-i reanimeze, dar nu a fost nimic de făcut.

Procuratura din Bologna nu a deschis un dosar privind moartea celor doi băieţi. În esenţă, consideră că a fost vorba de un accident, mai ales având în vedere prezenţa la faţa locului a unor semne care interzic scăldatul. „Din păcate a fost o tinerească, dramatică, gravă imprudenţă„, a spus procurorul adjunct, purtător de cuvânt al procuraturii, Valter Giovannini.

Nu este prima dată când au loc înecuri în râul Reno la Bologna: în acea zonă şi-a pierdut viaţa în august 2012 o indiancă de 14 ani, înecată sub ochii mamei.


S-a aruncat noaptea în mare, înecat la 26 de ani. Era tatăl unui copil de șase ani

Vicenza, român de 48 de ani, înecat la locul de muncă

Baie în râu după prânz: român de 44 de ani, înecat în Caserta

Român de 31 de ani, înecat în mare la Lido Nazioni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Calabria, vizita ambasadoarei a lăsat comunitatea cu buza umflată: ”Am aflat de vizită după ce s-a încheiat”

Un român şi tatăl său vitreg italian, împuşcaţi în Sicilia