Menu
in

VIDEO/ Tragedie la Pescara: Corina, ajutată de fiul ei, după ce a fost împuşcată

Corina Dascălu, românca rănită grav la Pescara, de soţul bătrânei pe care o îngrijea, locuia împreună în casa familiei Di Martile împreună cu fetiţa ei, de 7 ani. Băiatul româncei, de 11 ani, trăia în România dar a venit şi el la Pescara, pentru a-şi petrece Paştele împreună cu mama şi sora lui.

Marţi, în jurul orei 19,40 cei doi copii au fost primii care au găsit corpul pensionarului, în subsolul blocului unde locuiau. Di Martile, după ce a rănit-o pe Corina Dascălu, şi-a luat viaţa, împuşcându-se în cap. O imagine teribilă, pe care nu o vor uita niciodată, spun vecinii, care au chemat poliţia şi ambulanţa şi au încercat să-i liniştească pe fiii Corinei.

“Cei doi copii au ieşit să se plimbe cu bicicletele, apoi s-au dus la subsol, să le pună la loc. Acolo s-au trezit în faţa corpului fără viaţă al lui Antonio, într-un lac de sânge”- povesteşte una din vecinele familiei Di Martile unui jurnalist local. “Apoi, cei doi au fugit pe scări, până la etajul doi, unde au găsit-o pe mama lor, rănită, pe podea. Alex, băiatul de 11 ani, a ajutat-o să se aşeze. Iar fetiţa, care are numai 7 ani, mi-a spus: mama are o gaură aici, în piept. Am luat-o de acolo şi am adus-o la mine, să se linştească”.

Cei care îl cunosc pe pensionar afirmă, citaţi de presa locală, că era o persoană destul de liniştită, care a suferit mult după ce soţia lui a suferit un atac cerebral, în urmă cu 5 ani de zile. Corina era apreciată de prieteni şi cunoscuţi, o mamă care avea grijă de cei trei fii ai săi.

Românca se află în spital, la secţia de Reanimare, după ce medicii au fost nevoiţi să-i amputeze braţul stâng. Bătrânul a împuşcat-o mai întâi în podul palmei, iar un al doilea glonţ i-a străpuns braţul, ieşind prin umăr.

Citeşte şi:

FOTO Pescara/ Menajeră româncă împuşcată de un pensionar

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version