in

Victor Ponta: „MĂ RETRAG din politică în noiembrie”

Premierul Victor Ponta, marele câştigător al tuturor meciurilor politice din ultimii ani din România, a făcut un anunţ neaşteptat: în noiembrie, după alegerile prezidenţiale, se retrage din politică pentru a se dedica familiei.

Anunţul a fost făcut printr-o postare pe pagina Facebook a premierului. Iată mesajul:

„În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de Şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă.

Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi cu rele.

Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădări şi dezamăgiri) – dar şi miza sa este enormă!

Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frică de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!

În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politica altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani.

Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea.”

Victor Ponta a pus ochii pe economiile diasporei: „Românii din afară sunt oricând bineveniţi să investească acasă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Istoria şi spiritul României, într-o colecţie unică de fotografii: „Ajutaţi-ne să o salvăm!”

Salvini (Lega Nord): „Să redeschidem bordelurile în Italia” / 95% dintre prostituatele de pe stradă sunt românce