in

VIDEO ȘOCANT/ Conducea beată și cu picioarele pe volan, a omorât un pensionar la Martellago, fugind după accident

Carabinierii din Mestre au arestat-o duminică 4 octombrie după-amiaza pe femeia care se afla la volanul SUV-ului care în aceeași dimineață, în jurul orei 6.30, a lovit și ucis la Martellago (Venezia) un pensionar, fugind după accident.

Gino Stevanato, de 79 de ani, ieșit să se plimbe cu câinele în lesă, traversa pe trecerea de pietoni. În urma impactului cu SUV-ul a fost aruncat la mai mulți metri distanță, suferind leziuni mortale. În schimb câinele său a scăpat nevătămat.

La volanul mașini se afla Paula Alina Matei, o româncă de 25 de ani. După fugă, femeia și-a închis mașina în garaj și s-a baricadat în casă, la Noale (Venezia). Însă pe timpul accidentului și-a pierdut plăcuța de înmatriculare.

Carabinierii, care au găsit la locul impactului plăcuța de înmatriculare a mașinii, au convins-o să deschidă ușa și au arestat-o, cu acuzațiile de omor din culpă și neacordarea primului ajutor. De asemenea, a condus fără permis, acesta fiindu-i suspendat anterior.

Odată cu ea a fost denunțată în stare de libertate și o conațională de 29 de ani, care se afla la bordul mașinii. Cele două se întorceau dimineața la Noale, după o noapte petrecută în câteva localuri din Mestre. La momentul accidentului ploua. Carabinierii au suspus-o pe anchetată testului de alcoolemie și droguri, rezultatele nefiind încă cunoscute.

Un video a fost postat de presa italiană, având protagonistă pe Paula Alina Matei care se afla la volanul mașinii, cu o sticlă de șampanie în mână și cu picioarele pe volan.

”Era doar o mică glumă după o melodie, chiar și sticla de vin făcea parte din parodie, nu eram bete iar video l-am făcut lângă casă, nu era nimeni pe stradă” a declarat românca pentru Corriere Veneto.

Iată și ”parodia”:

http://video.leggo.it/index.jsp?videoId=70421&sectionId=51&t=la-pirata-romena-alla-guida-con-i-piedi-sul-cruscotto-e-una-bottiglia-in-mano

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român a dăruit un pian refugiaților de la Roma: Alin, fotograful cu inimă de aur

Descindere a Gărzii de Finanțe la Ragusa și Gela: 44 de români „la negru”, trăiau în condiții degradante