in

„Virusul englez” a ajuns deja la Roma: pacientul a sosit din Marea Britanie. Toate zborurile blocate

„Varianta engleză” a Covid-19 a fost izolată și în Italia, ma precis în Roma. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Sănătății: „Departamentul științific al policlinicii militare din Celio, care în această situație de urgență colaborează cu Institutul Superior de Sănătate, a secvențiat genomul virusului SARS-CoV-2 de la o persoană care a fost testată pozitiv cu variantă găsită în ultimele săptămâni în Marea Britanie ”.

 Nota explică faptul că „pacientul și partenerul său care s-au întors din Regatul Unit în ultimele zile cu un zbor aterizat pe aeroportul Fiumicino, sunt izolați și au urmat, împreună cu alți membri ai familiei și contacți, toate procedurile stabilit de Ministerul Sănătății “.

Virusul descoperit în Marea Britanie a suferit o mutație, devenind mai agresiv. În Marea Britanie, pentru a menține sub control infecțiile cauzate de această nouă variantă, guvernul a decis lockdown.

De astăzi Italia a decis să suspende zborurile cu Regatul Unit în urma alarmei pentru noua variantă de coronavirus.

Oroare la Padova, un italian și-a ucis cei doi copii, de 13 și 15 ani, apoi s-a sinucis. Era despărțit, nu plătise pensia alimentară

Român căutat de autoritățile italiene de 13 ani, arestat la Stockholm, era liderul unei grupări infracţionale specializate în fraudă bancară