in

Malaga, îngrijitoarea fără scrupule: a sustras aproape 100.000 de euro bătrânului asistat

O româncă de 50 de ani a fost arestată în localitatea Villanueva de Tapia, provincia Malaga, Spania, după ce poliția a descoperit că femeia l-a drogat pe bătrânul pe care îl îngrijea și i-a furat 94.233 de euro, scrie inforoes.com

Autoritățile au fost alertate de fiul victimei care după ce a observat stările de somnolență și proastă dispoziție ale bătrânului, i-a făcut o analiză a urinei. Medicii la care a apelat acesta i-au confirmat temerile: tatăl său primea medicamente care nu apăreau în tratamentul obișnuit.

Din analiza toxicologică a reieșit că bărbatului îi erau administrate tranchilizante.

La percheziția apartamentului în care locuia îngrijitoarea, polițiștii au găsit mai multe tuburi cu tranchilizante, bijuterii din aur și aparatură electronică. De asemenea, au descoperit că românca efectua lunar tranzacții de câte 1.500 de euro către un cont din România. În contul femeii de la o bancă din Spania au fost găsiți 30.000 de euro.

Oamenii legii spun că îngrijitoarea i-a sustras bătrânului, din 2011 de când a început să lucreze pentru el, suma de 94.233 de euro. Fiul victimei susține că tatălui său i-au dispărut și câteva bijuterii din aur.

Femeia va rămâne în arest până când magistrații Tribunalui din Malaga vor stabili pedeapsa pentru infracțiunile de care este acuzată.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Matera, român propus pentru expulzare obligatorie. Agresiv cu preotul: «Nu vreau mâncare, vreau bani»

I s-a făcut rău la volan, român mort la Imperia