in ,

Podeaua unui club din Tenerife s-a prăbușit în gol, cu tot cu petrecăreți. Zeci de persoane rănite, UN ROMÂN transportat la spital

Noapte de coșmar pentru turiștii care petreceau într-un club din Tenerife! În toiul distracției, când toți turiștii dansau și săreau pe podeaua clubului, la ora 2 și jumătate, aceasta s-a prăbușit în gol, cu tot cu petrecăreți, scrie stiridiaspora.com.

Oamenii s-au trezit sub dărâmături în subsolul clubului și au început strigătele disperate după ajutor. Mai multe de 20 de persoane au fost transportate la spital cu fracturi de spate, de membre, glezne, luxații, lovituri la cap, zgârieturi și răni provocate în cădere.

O armată de pompieri și ambulanțe s-au deplasat la Butterfly Disco Pub aflat în resortul Playa de las Americas, pentru a scoate victimele de sub dărmături și pentru a-i îngriji pe răniți.

Avenida Rafael Puig Lluvina și străzile adiacente s-au transformat în spitale ambulante până la 6 dimineața. Răniții, întinși pe jos sau pe tărgi au primit îngrijiri medicale chiar la locul incidentului. Până acum autoritățile au confirmat că printre turiștii aflați în club, care au avut nevoie de asistență sunt mulți britanici, un francez și un român.

O amplă anchetă este în curs pentru a se afla cauzele exacte care au dus la prăbușirea podelei și rănirea a zeci de turiști și localnici.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Puterea financiară a românilor din străinătate, ignorată în țară: ”Sunt nişte investitori fără niciun beneficiu”

Adio salarii în numerar în Italia. Cei mai defavorizați: ÎNGRIJITOARELE și muncitorii din AGRICULTURĂ și CONSTRUCȚII angajați la negru