in ,

Spania, copil român vândut cu 5000 de euro și o furgonetă, autoritățile decid să stea la părinții care o vânduseră

O fată de 14 ani de origine română a fost vândută de părinți unui conațional de 26 de ani pentru suma de 5.000 de euro și o furgonetă. Supărați că nu au primit toți banii de la ”cumpărător”, părinții au reclamat la poliție dispariția minorei, scrie Inforoes, publicație românească din Spania

Halucinat este faptul că autoritățile au hotărât ca fata să se întoarcă la părinții care o vânduseră.

Pe 19 ani aprilie, un cuplu de români a mers la poliție și a declarat că fiica lor de 14 ani a dispărut de acasă.

În urma declarațiilor luate de către poliție pe timpul anchetei, s-a conturat posibilitatea ca de fapt minora să fi fost vândută.

„Un martor ne-a spus că fetița ar fi putut fi vândută unui conațional care locuia în localitatea Lucena del Puerto, provincia Huelva.  Din păcate, când am ajuns acolo fetița nu se afla la domiciliul indicat. A fost dată în urmărire internațională și a fost găsită într-un oraș din Slovenia”, se arată într-un comunicat al Poliției dat miercuri, 20 iunie, și citat de cotidianul ABC.

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că s-a înțeles cu familia copilei pentru prețul de 5.000 de euro și o furgonetă albă. Atunci când tânărul nu le-a dat toți banii, aceștia au reclamat dispariția minorei.

Cei trei români, atât ”cumpărătorul”, cât și ”vânzătorii” au fost arestați.

Surprinzătoare rămâne decizia autorităților care o obligă pe tânără să se întoarcă în sânul familiei care a vândut-o. Examenul medico-legal arată că tânăra a întreținut relații sexuale.

sursa: Inforoes

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Te întorci în România? Iată cât timp poți circula cu o mașină înmatriculată în Italia

Româncă de 31 de ani, eroină la Aosta, a salvat viața unui pensionar care suferise un infarct