in

VIDEO / Tragedia unei familii de români din Spania: trei copii au rămas fără mamă, ucisă de tatăl lor

Trei copilasi au ramas fara mama, ucisa de tatal lor, cel mai probabil intr-un acces de furie, anunță ProTV. Victima locuia impreuna cu cei mici in orasul spaniol Vitoria, iar sotul ei, abia eliberat din inchisoare, venise in Spania sa stea cu ei.

Nu s-au inteles, iar barbatul a omorat-o pe mama copiilor sai. Socate de tragedie, rudele femeii incearca sa stranga bani ca sa-i aduca trupul in tara.

Mariana avea 29 de ani si era mama a trei copilasi, de 9, 7 si 2 ani. Locuiau de 7 ani in Spania, in orasul Vitoria. Dupa ce Cornel, sotul ei, a fost condamnat pentru furt si trimis la inchisoare in Romania, Mariana si-a crescut cu greu copiii, dar i-a promis sotului ca il asteapta.

A lucrat ca menajera si ramasese recent fara slujba. In urma cu doua saptamani, Cornel a fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit jumatate din pedeapsa in Penintenciarul Timisoara.

Aflat in libertate, el s-a intors in Spania cu gandul sa-si reia viata alaturi de familie. Dar s-a certat cu sotia lui si i-a luat viata.

Gavrile Mariana, cumnata victimei: „Mi-a zis: poti sa vii sa iei copiii, am omorat-o pe Maria. Am intrat in soc. El a facut-o cu sange rece. Numai un criminal poate sa sune si sa zica toate chestiile astea, dupa ce comite o crima, sa aiba curaj sa sune familia sa intrebe.”

Cu hainele pline de sange, barbatul de 34 de ani a coborat in strada si s-a predat primului echipaj de politie care i-a iesit in cale. Agentii au gasit trupul femeii acoperit cu o patura in locuinta celor doi si l-au arestat pe criminal.

Cumnatul victimei: „El a mers cu gandul acolo sa fie impreuna cu familia, sa fie ok. Nu stiu ce s-a intamplat. Inainte au iesit la pizza si a doua zi sa aflam ca s-a intamplat ce s-a intamplat”.

Lacatus Daniel, fratele victimei: „Chiar in urma cu trei ore a vorbit mama cu ea si zicea ca trebuie sa vina in saptamana asta acasa, sa vina sa stea cu noi ca nu am vazut-o de mult timp si ne era dor de ea”.

Familia din Romania e saraca si nu are bani sa-i aduca trupul Marianei acasa. Copilasii ei au fost preluati de rudele aflate in Spania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, familie de români și-a vândut copila unui pedofil

Români în sclavie în Sicilia, 9 arestări. «Constrânşi să trăim ca animalele»