in

Bogdan Stanoevici, fostul ministru al Diasporei, este „Cel ales”

Fostul ministru delegat pentru românii de pretutindeni, actorul Bogdan Stanoevici, joacă alături de Laura Cosoi în lungmetrajul „Cel ales”, regizat de Cristian Comeaga, film ce urmează să fie lansat în cinematografe pe 24 aprilie. Alături de cei doi joacă Nicodim Ungureanu şi singura actrița româncă nominalizată la Premiile Goya, Olimpia Melinte.

Povestea filmului începe în anii ’80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din ţară tocmai de cei care erau puşi să-l ţină în ea cu orice preţ. Ani mai târziu, i-au cerut un favor la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească ţara de adopţie, renunţând la identitate, la familie, la toată viaţa sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut.

În prezent, domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o maşină printr-o ţară care nu mai e a lui, în căutarea ieşirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

„Cel ales” este produs de Domino Film, producător fiind regizorul Cristian Comeagă. Printre filmele produse de Cristian Comeagă se mai numără „Asfalt Tango”, „Filantropica”, „Restul e tăcere” şi „La bani, la cap, la oase”.

Bogdan Stanoevici ocupă din 16 ianuarie a.c. postul de secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului Ponta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Morții abandonați din diaspora, soluția capitalistă a noului ministru: „Asigurați-vă pentru caz de deces”

”Poftă bună” – blogul culinar al unei românce din Italia, succes de proporții