Menu
in

Monica Bârlădeanu- protagonista unui film italian despre protestele sângeroase din timpul G8 de la Genova(Video)

Un acord de 10 milioane de dolari americani anunţat la Cannes o vede pe Monica Bârlădeanu protagonistă într-o producţie italo-franco- română. Evenimentele de la summit-ul G8 din 2001, de la Genova, vor deveni o peliculă produsă de italienii de la Fandango, de francezii de la Le Pacte şi românii la de la Mandragora, informează "La Repubblica". Acordul a fost semnat la Cannes, iar regizor a fost desemnat Daniele Vicari.

Actriţa româncă Monica Bârlădeanu a fost distribuită în producţia italo- franceză-română "Non pulire questo sangue" în regia lui Daniele Vicari, anunţă cotidianul La Repubblica, potriviti Agerpres.

Filmul este un thriller care povesteşte despre lupta poliţiştilor italieni cu manifestanţii în timpul protestelor de la Genovala reuniunea celor mai industrializate state din 2001. Titlul reprezintă o frază scrisă pe zidurile şcolii DIAZ din Genova unde au fost cazaţi activişti care manifestau paşnic. Conflictul a degenerat şi zeci de persoane au fost rănite.

Pelicula va fi produsă de Domenico Procacci şi Fandango (Italia) împreună cu Le Pacte (Franţa) şi Mandragora (Romania). Din distribuţie vor face parte actorii Elio Germano, Claudio Santamaria, Pippo Del Bono, Jennifer Ulrich şi Monica Bârlădeanu. Filmările vor începe în luna iunie, la Genova. Fandango este casa de producţia italiană care a distribuit filmul "Francesca" de Bobby Păunescu în cinematografele din Peninsulă. Protagonista filmului este interpretată de Monica Bârlădeanu. Actriţa româncă s-a remarcat în arta cinematografică italiană şi după colaborarea cu regizorul Michele Placido la pelicula "Vallanzasca – Gli angeli del male", povestea celui mai cunoscut bandit italian, Rene Vallanzasca.

Fire independentă

Monica Bârlădeanu este fericită cu stilul ei de viaţă dar mai ales pentru succesele pe care le-a avut cu pelicula "Francesca". Actriţa vrea ca momentan să se concentreze pe proiectele de cinema şi să-şi trăiască viaţa aşa cum îi place ei.

"Momentan rămân în zona cinema-ului, nu pot să mă gândesc la un proiect de televiziune. Nu în poziţia de prezentator, oricum. Vreau să-mi trăiesc viaţa aşa cum îmi place mie şi să reuşesc să mă bucur de ea", a declarat Monica Bârlădeanu pentru ProTv Magazin. "Nu există niciun secret şi nici măcar n-am vreun merit. E ADN-ul părinţilor, noroc şi un pic de grijă faţă de felul în care arăt. Amănuntul pe care insist foarte mult cu îngrijirea e pielea. O femeie nu poate fi frumoasă dacă nu are o piele bine îngrijită. Mi se pare foarte bine că există opţiuni pentru cei care vor să-si corecteze un detaliu care-i nemulţumeşte, însă ajunge să fie de-un prost gust inimaginabil dacă sunt folosite abuziv sau sunt solicitate de oameni care işi imaginează imperfecţiuni care nu există cu adevărat", a mai spus Monica.

Cine este Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu este un cunoscut model, prezentatoare TV şi actriţa din România, devenită celebră pentru rolul obţinut în serialul Lost, la Hollywood. Monica s-a născut pe 12 decembrie 1978 la Iaşi. A urmat liceul în oraşul natal şi a studiat intensiv pentru a reuşi la facultate. Înainte de admitere, tatăl său a murit, lăsând-o pe Monica îndurerată, dar mai ambiţioasă ca niciodată. În 1999 a fost chemată pentru o audiţie la Bucureşti, un nou post tv urmând să se lanseze. A reuşit să se angajeze şi aşa şi-a început cariera în televiziune, la postul B1TV, având zilnic o emisiune pentru tineri, numită "La strada". Odată cu succesul acestei emisiuni şi cu apariţiile ei zilnice pe micile ecrane, Monica s-a aflat tot mai mult în vizorul presei. Ea a primit oferte de a poza pe copertele revistelor glamour, însă nu a făcut niciodată un pictorial nud. În anul 2005 obţine roluri mici în filme de mâna a doua ca: Incubus, Second in Command, Living&Dying. Îşi schimbă numele din Bârlădeanu în Dean, pentru a fi mai uşor de pronunţat de către americani. În noiembrie 2005 a obţinut rolul cel mai important de până acum, Gabriella Busoni în ultra-mediatizatul serial american Lost, care a fost difuzat şi în România.

Deşi au existat zvonuri că Monica nu a reuşit la Hollywood şi că se va întoarce în România, acestea nu s-au adeverit, iar frumoasa moldoveancă îşi vede de viaţa şi de cariera ei, cu discreţie. În anul 2009, Bobby Păunescu a debutat ca regizor la Festivalul de Film de la Veneţia, cu pelicula Francesca, în care Monica are rolul principal. Acest film s-a bucurat de un succes enorm, demonstrând că Monica Bârlădeanu chiar este o actriţă talentată. În romaticul oraş Veneţia, Bobby şi-a aniversat şi cei 35 de ani, în cadrul unei petreceri private, alături de Monica, mamele lor şi câţiva prieteni. Relaţia Monicăi cu Bobby Păunescu durează de peste 5 ani, dovedindu-se a fi stabilă şi profundă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version