in

Torino/ Firme româneşti de artizanat au participat la expoziţia ARTO

Douăsprezece firme româneşti au participat, în perioada 4-7 noiembrie 2011, la Torino (Italia), la manifestarea expoziţională ARTO -Torino, în cadrul Parcului Expoziţional LINGOTTO.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) òi preluat de Agerpres, companiile româneşti au expus confecţii textile, covoare şi ţesături realizate manual prin tehnici tradiţionale, icoane pictate pe lemn şi icoane realizate din micromărgele, icoane pictate pe sticlă, tricotaje pentru femei, covoare olteneşti, mic mobilier şi jucării de lemn, decoraţiuni de lemn, ceramică neagră, vaze din lut din diverse zone ale României, produse alimentare bio-dulciuri.

Companiile româneşti au luat parte, pe perioada târgului, la o serie de reuniuni cu organisme si centre culturale de profil din Torino, activitatea acestora prezentând un interes deosebit în rândul participanţilor la manifestare.

Participarea firmelor româneşti de artizanat la evenimentul de la Torino a fost coordonată de patronatul UCECOM , MECMA şi Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Craiova şi Constanţa, declarate oraşe-martir ale Revoluţiei din 1989

VIDEO/ Mădălina Ghenea despre românii din Italia: „Oameni extraordinari”