Menu
in

Comunicat PSD Diaspora: Deputatul Cristian Rizea, ameninţat cu moartea de vărul lui William Brînză!

Deputatul Cristian Rizea a fost amenintat cu moartea de către Daniel Ioniţă, membru PDL Spania – organizaţia Castellon, vărul deputatului PDL, William Brînză, în cadrul conferinţei „Şanse egale pentru o Europă unită” ce are loc la Madrid, se spune într-un comunicat fără precedent al PSD Diaspora. La comunicat este ataşat denunţul făcut de Rizea la poliţia spaniolă.

Iată comunicatul PSD Diaspora:

«Organizatorii deja binecunoscutelor întâlniri PDL din Diaspora, puse sub emblema conferinţei „Şanse egale pentru o Europă unită”, au fost atât de deranjaţi de prezenţa preşedintelui PSD Diaspora, Cristian Rizea, singurul reprezentant al opoziţiei, încât au recurs la violenţă, ceva de necrezut ca ar putea să se întâmple în secolul 21 într-o capitală europeană, în timpul unei dezbateri!

„În timp ce a luat cuvântul la conferinţa de azi (10 martie), total neadecvat temei întâlnirii, dl. Ioniţă a menţionat cum că eu am dezvăluit public acum un an de zile la o emisiune TV, că el şi vărul lui au desfăşurat afaceri ilegale cu Poşta Română din Castellon.

Împins probabil de nişte nervi greu de controlat, a urmărit exact momentul când am ramas singur (lucru uşor de observat pe camerele de supraveghere ale hotelului unde a avut loc conferinţa), Daniel Ioniţă, împreună cu încă un individ, m-a agresat verbal, apoi m-a împins şi brutalizat, ca mai apoi să mă ameninţe cu moartea dacă mai menţionez vreodată de afacerile lor (ale sale şi ale vărului William Brînză) în mod public.

Constat ca lupta politică a ajuns prea departe! Ghidaţi doar de disperarea de a mai rămâne la guvernare, PDL-iştii nu mai au discernământ şi recurg la astfel de acţiuni! Dl. Ioniţă este cunoscut pentru antecedente penale în Castellon şi nu mă surprinde modul în care a acţionat. Nu am răspuns la agresiunile acestui individ, pentru că nu m-am coborât la nivelul lui. Doresc să mai menţionez faptul că, în momentul în care a ajuns poliţia, agresorul a fugit de la faţa locului.” a relatat deputatul Cristian Rizea, preşedintele PSD Diaspora.»




UPDATE: Deputatul PSD Cristian Rizea a revenit cu un al doilea comunicat referitor la ce s-a întâmplat în Spania, în care spune: “Justiţia spaniolă va da cu certitudine verdictul corect care va confirma declaraţiile mele!”

Cristian Rizea spune că a apelat la un avocat pentru a-l reprezenta în procesul penal intentat agresorului Ioniţă. “Doresc să precizez că nu am răspuns sub nicio formă provocărilor la care am fost supus (agresiuni fizice şi verbale), în timpul pauzei din cadrul conferinţei “Şanse egale într-o Europă unită” organizată la Madrid. Faţă de electoratul român, fie el din ţară sau din străinătate, cred că în primul rând politicienii trebuie să arate respect şi decenţă! Din acest motiv m-am abţinut şi nu am ripostat sub nicio formă (nici măcar verbal), lăsând la latitudinea legii soluţionarea acestui litigiu. Am toată încrederea în justiţia spaniolă şi consider că foarte curând vom avea un răspuns referitor la acest caz penal, care va susţine veridicitatea celor relatate de mine.” a declarat deputatul Cristian Rizea.

 

Comentariu Andi Rădiu: Fază de tot rahatul…

Participarea lui William Brînză la conferinţa ”Șanse egale într-o Europă unită”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version