in

Consilierul local Adrian Chifu s-a înscris la PNL: ”Din dorinţa de a schimba clasa politică”

În zilele de 6-7 noiembrie a avut loc la Roma o întâlnire a unor membri PNL din regiunea Lazio, cu lideri ai PNL Diaspora. Cu această ocazie, Adrian Chifu, consilier local ales la Verbania-Lago Maggiore pentru al doilea mandat, și-a anunțat înscrierea în cadrul PNL dorind ca prin această decizie ”să schimbe clasa politică”.

O altă noutate pe care ne-a comunicat-o Adrian Chifu este înființarea în cadrul PNL (sic!) a Ligii aleșilor locali din Diaspora, o organizație care să reunească puținii consilieri români din străinătate.

”Sunt onorat să fac parte din familia PNL. În aceste momente grele pentru ţara noastră îmi asum această decizie. Mă alătur Partidului Naţional Liberal din dorinţa de a schimba clasa politică şi invit alături de mine pe toţi tinerii nemulţumiţi de actuala clasă politică. Doar împreună reuşim. PNL are o mare responsabilitate în acest moment şi sunt convins că va lua cele mai bune decizii pentru România. Voi activa în Liga aleşilor locali din Diaspora, iar votul prin corespondenţă este primul proiect pe care împreună cu PNL îl voi susţine pentru a spăla umilirea românilor din Diaspora de anul trecut când nu au putut vota. În Italia activez în partidul Forza Italia, ales cu cele mai multe voturi în luna mai 2014 şi vom iniţia o serie de proiecte comune la nivelul PPE.” a declarat Adrian Chifu pentru publicația noastră.

Andi Rădiu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pe câmpurile sarde se vorbeşte româna: treisprezece familii de ciobani s-au transferat la Bortigali

Video/ Cătălin Moroșanu la Torino: ”Dacă nu eram luptător K1 probabil acum eram în Italia”