in

Crima de la Perugia/ Stiffoni (Lega Nord) către români: «Ceauşescu ţinea criminalii sub supraveghere!»

«Dacă comunitatea de cetăţeni din estul Europei care trăiesc în provincia Perugia au un pic de simţ de civilizaţie şi demnitate, să denunţe masacratorii din Ramazzano, să o facă fără reticenţă. Albanezi, români, moldoveni: faceţi-o, altfel sunteţi, în ochii lumii şi ai lui Dumnezeu, complici ai acestor asasini». Acesta este apelul senatorului de la Lega Piergiorgio Stiffoni după infracţiunea feroce pe timpul căreia şi-a pierdut viaţa tânărul Luca Rosi, asasinat în mod barbar cu focuri de pistol “fără nicio milă”.

«Dacă, aşa cum se pare, aceşti trei nenorociţi – continuă Stiffoni – sunt aceiaşi care au comis un jaf încheiat cu un viol şi unul dintre ei este recunoscut a avea “ochi de gheaţă” atunci colegii săi de celulă de la Regina Coeli, în care ar fi mai bine să rulăm filme precum”I soliti ignoti” decât să o folosim ca închisoare, trebuie să vorbească pentru că puţin trebuie să ştie despre această bestie fugită recent din închisoarea romană”.

Acestea fiind spuse, «răman la opinia mea care este aceea a întregii mele Mişcări: să putrezească la ei acasă plângându-i pe diferiţii Enver Hoxa şi Ceauşescu care îi ţineau sub supraveghere şi care îi trimiteau la închisoare pe cei care greşeau. Întreaga mea solidaritate şi a Lega Nord familiei lui Luca Rosi”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO Perugia/ Ucis pentru că s-a opus bandiţilor, se caută agresorii “români sau albanezi”

Masacru în Bucureşti: două persoane şi-au pierdut viaţa, alte şase au fost împuşcate