in

Florin Tătaru, PSD Italia: ”Ne-am simțit jigniți de declarația aberantă a lui Ioan Rus”

Imediat după declarația aberantă a ministrului Ioan Rus la adresa românilor care locuiesc în afara granițelor, PSD Italia a cerut si susținut demisia acestuia.

Ne-am simțit jigniți în primul rând ca români ce trăiesc în străinătate, care muncesc cinstit și care au plecat de acasă tocmai pentru a oferi familiei, copiilor și rudelor o viață mai bună. Suntem români care am plecat tocmai pentru a putea oferi celor dragi confortul material și pentru a putea înfrunta situația economică dezastruoasă prin care a trecut și trece România.

Am susținut din prima clipă demisia lui Ioan Rus și datorită faptului că nu acceptăm persoane care denigrează imaginea partidului. Considerăm că prin declarațiile sale, Ioan Rus a adus prejudicii imense partidului, a dărâmat poate în multe cazuri munca pe care membrii vechi și fideli ai PSD au depus-o de-a lungul timpului.

Nu putem accepta nici părerea opoziției (PNL) care asociază toți membrii partidului unor asemenea personaje ca Ioan Rus. În ambele partide sunt politicieni, parlamentari și miniștri care au avut sau au probleme cu justiția sau care de-a lungul timpului au făcut declarații ofensatoare la adresa diasporei, dar majoritatea sunt oameni care se implică în viața politică tocmai pentru a putea aduce un aport în munca de îmbunătățire a vieții în România și crearea unei imagini pozitive în afara ei.

Noi ne continuăm munca în filialele PSD din străinătate fiind mobilizați de aceleași principii corecte după care ne-am ghidat și până acum.

Florin Tătaru
președinte PSD ITALIA


«Aveți copii golani și neveste curve» este în opinia lui Ioan Rus doar o ”formulare nefericită”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Straniera di m…”, rasism la Taranto

Doi consilieri români aleși în Spania. Gazeta Românească prezentă la investitura Simonei Drăgan la primăria din Calatayud