in

Forța Civică deschide lista candidaților pentru europarlamentare și pentru românii din străinătate

Mihai-Răzvan Ungureanu: „Suntem primul partid politic românesc care deschide lista candidaților la europarlamentare pentru toți cei care muncesc în UE, care profesează în statele UE.

Vrem să le dăm o șansă de a-i reprezenta pe toți românii și celor care lucrează acum în diaspora și cetățenilor români din Republica Moldova.”

Interviu în exclusivitate, Mihai Răzvan Ungureanu: ”Românii din diaspora pot înțelege mai bine problemele reale ale României”

Într-o conferință de presă susținută la sediul FORȚA CIVICĂ (FC), Președintele FC Mihai-Răzvan Ungureanu și Secretarul General Ștefan Pirpiliu au anunțat deschiderea listei candidaților pentru europarlamentare a partidului Forță Civică. „Vom avea gata lista finală a candidaților noștri în a două partea a lunii februarie. Procesul de selecție a celor care vor intră pe această lista va cuprinde, pe lângă interviu, un examen al aptitudinilor europene într-o limba străină.

Interviul va fi filmat, pentru a oferi acces și presei. Credem că nu putem vorbi de alcătuirea listei de candidați pornind de la nevoile clientelei politice. Nu avem așa ceva, nu avem datorii față de nimeni. Ne facem acum temele de partid. Dacă vom fi într-o alianța electorală, va fi o lista cu și mai multe nume, iar selecția va fi și mai serioasă” a declarat Mihai-Răzvan Ungureanu.

Mihai-Răzvan Ungureanu, desemnat oficial candidat la alegerile prezidențiale din 2014

Secretarul General FC a subliniat criteriile care vor stă la baza selecției candidaților: „Conform legii în vigoare, este obligatorie rezidență în România a celor care candidează pe listele naționale, chiar dacă lucrează în străinătate. Le cerem viitorilor candidați să aibă experiență profesională internațională și să fie membri ai partidului.”

BIROUL DE PRESĂ


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accademia di Romania, Evento Anniversario: ”Mihai Eminescu, 164 anni dalla nascita”

Mita, lege nescrisă în şcolile româneşti