in

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu, în vizită la Roma

Mihai-Răzvan Ungureanu, fost premier la României şi lider al noii mişcări de dreapta “Forţa Civică” se află la Roma, unde se va întâlni şi cu primarul Gianni Alemanno, se arată într-un comunicat postat pe site-ul de campanie al grupării politice.

Este vorba de o primă etapă dintr-un “turneu european cu scopul de a dezvolta legăturile partidului său cu dreapta europeană, ca parte integrantă a demersului de aderare a formaţiunii pe care acesta o conduce la Partidul Popular European”.

Vizita la Roma va dura două zile, fostul premier având programată o întânire şi cu Claudio Scajola, deputat şi lider al Partidului Il Popolo della Libertà,
 
“PPE a dovedit că poate fi motorul unei Europe moderne şi apropiate de cetăţenii săi. Forţa Civică a adoptat recent o rezoluţie prin care şi-a anunţat dorinţa de a adera la Partidul Popular European, cea mai puternică structură politică europeană, care împărtăşeşte, la fel ca noi,  valori fundamentale precum libertatea şi responsabilitatea, egalitatea în drepturi, justiţia şi solidaritatea”, a menţionat Ungureanu. “Sunt convins că Forţa Civică va deveni în scurt timp o voce puternică în interiorul PPE”, a mai adăugat acesta.

Tot la Roma, Mihai-Răzvan Ungureanu va fi primit la Vatican de către Secretarul de Stat Cardinalul Tarcisio Bertone, cunoscut drept un apărător al tradiţiei creştine în lumea modernă.

Turneul european al lui Mihai-Răzvan Ungureanu va continua în următoarele săptămâni, liderul Forţei Civice urmând să se deplaseze în Germania, Austria, Franţa şi Belgia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-au spânzurat în Italia

Hoţi de cupru/ Român mort într-o fabrică din Lombardia