in

Gorghiu si Blaga, contestații dure în Diaspora: ”Ați pierdut pe mâna a doi incompetenți: Ionescu și Badea”

Reacție violentă, pe pagina de Facebook, a co-președintelui PNL Italia, Robert Răducescu, după declarațiile făcute de Alina Gorghiu într-un interviu stiridiaspora.com. Răducescu îi reproșează liderului liberal ”iresponsabilitatea declarațiilor” referitoare la curățenia din partid și promisiunea priorității românilor din diaspora la ghișeele instituțiilor publice. Vezi interviul AICI.

”Oare cine ii induce, acestei tinere, astfel de idei? Doar nemernicii din USL-ul Crino-Pontist, gandeau astfel de strategii pentru a invrajbi romanii din tara impotriva celor din strainatate. Curatenie in partid, incepand de la varf. Doamna Gorghiu, aveti habar despre ce vorbiti sau este adevarat ce spune Alin Dragulin si anume ca sunteti un robotel manevrat de greii partidului? Daca intelegeti, in al douasprezecelea ceas, ce declaratie iresponsabila ati facut, retractati si cereti scuze romanilor din Romania. Daca nu reusiti sa realizati gravitatea afirmatiilor dumneavoastra, va cer sa va prezentati demisia. Urgent! Romanii din diaspora nu vor sa fie favorizati in raport cu cei ramasi acasa! Romanii din diaspora vor respectarea Constitutiei Romaniei si egalitate in drepturi cu fratii lor, ramasi sa sufere dictatura mafiei politice de la Bucuresti!

Acesta a fost mesajul pentru Alina Gorghiu.

Robert Raducescu îl altoiește și pe Vasile Blaga, care a declarat recent: ”Dacă cineva nu înțelege și își pune interesul propriu înaintea celui al partidului, îmi pare rău, ne despărțim chiar dacă nu vreau”.

Iată mesajul lui Raducescu pentru Blaga:

”Pacat, dle. co-presedinte, ca ati desconsiderat Diaspora si ati ignorat mesajele celor care au realizat, cu adevarat, miracolul din noiembrie. Ati pierdut oamenii cei mai valorosi ai fostului PDL, pe mana a doi incompetenti, Ionescu si Badea. Cine o sa mai aduca voturi? De ce ar trebui sa voteze diaspora, oameni care si-au batut joc de ei? Noi nu am cerut posturi in guvern sau in directiile ministerelor, nu am cerut sa intram in alaiul presedintelui Iohannis sau al primei doamne. Noi va ceream o lege pentru a ne putea organiza si tutela singuri, avand in vedere neputinta si dezinteresul celor care, conform Constitutiei Romaniei ar trebui sa o faca. Am cerut o lege care sa inlature impostura si sa dea posibilitatea diasporei sa isi recapete demnitatea si respectul in tarile in care au emigrat din cauza politicilor duse de dumneavoastra si colegii din Psd, Unpr, Prm, Pnl, UDMR. Noi, cei peste 4.000.000 de romani de peste hotare, suntem rezultatul muncii si priceperii dumneavoastra din ultimii 25 de ani. Depopularea, ca si defrisarea si dezmembrarea industriei romanesti este responsabilitatea celor care de 25 de ani, fac politica in Romania. „Dacă cineva nu înțelege și își pune interesul propriu înaintea celui al Romaniei, îmi pare rău, ne despărțim.” Robert Raducescu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Siena, tânără româncă de 26 de ani moartă într-un accident rutier

Leontin Cojocea, CASCRI: Propunere importantă din Diaspora pentru proiectul Legii Bugetului de stat pe 2016