in

Lecţie de traseism: senatorul diasporei, Viorel Badea, trece la PNL: „Plec din cauza lui Brînză”

Senatorul de diaspora Viorel Badea a declarat, pentru MEDIAFAX, că pleacă din PDL şi se înscrie în PNL, precizând că va face anunţul la şedinţa de luni, 7 mai, a Camerelor reunite. Badea a mai anunţat că el va fi candidatul PNL în colegiul Europa al diasporei.

Viorel Badea (stânga) pleacă din cauza lui William Brînză (dreapta)

„Intenţionez să plec din PDL şi să mă alătur PNL”, a spus Badea, el invocând drept motiv faptul că nu poate să aibă „un viitor în politică” alături de William Brînză.

Badea, care este şi preşedintele Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului, a susţinut că a luat această decizie după ce s-a consultat cu reprezentanţi ai comunităţilor de români şi lideri ai organizaţiilor PDL din diaspora.

Viorel Badea l-a acuzat pe Brînză, care este liderul organizaţiei PDL pentru diaspora, că i-a blocat proiectele şi i-a aruncat în derizoriu acţiunile pe care le-a iniţiat pentru românii din diaspora. „Sunt în opoziţie cu Brânză de doi ani pentru că singura lui ocupaţie a fost să mă denigreze„, a spus Badea.

Senatorul a precizat că a mai avut o tentativă să plece din PDL în urmă cu un an, însă s-a răzgândit după discuţii cu conducerea partidului, dar neînţelegerile sale cu Brînză au continuat. Badea a mai anunţat că alături de el, vor trece la PNL şi 20 de lideri ai unor filiale PDL din diaspora, majoritatea din Italia.

„Nu am cerut nimic de la PNL decât să îmi continui proiectele pentru românii din diaspora. Mă voi ocupa de aceleaşi lucruri, voi candida în acelaşi colegiu„, a mai spus Badea, care a a amintit că a mai activat în PNL.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scrisoare din Arizona (SUA): ”Dintre toate naţiile, italienii sunt singurii care te iau în braţe din primul minut”

Italian ucis cu o piatră în cap, poliţiştii sunt pe urmele unui român