in

Lecție pentru Iohannis: Băsescu la Congresul PPE, se întâlnește cu românii din Spania

Fostul preşedinte Traian Băsescu va pleca miercuri, 21 octombrie, în Spania, pentru a participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Madrid, dar şi pentru a se întâlni cu românii din Madrid.

Chiar în aceste zile, fostul președinte Traian Băsescu a anunţat că va participa la Congresul PPE de la Madrid, declarând că la acest eveniment a fost invitat personal chiar de către preşedintele PPE, Joseph Daul. Cu acest prilej el și-a găsit timp și pentru a se întâlni cu comunitatea de români din Madrid, spre deosebire de președintele Klaus Iohannis care nu a făcut același lucru la Bruxelles.

Citește aici: Klaus Iohannis nu s-a întâlnit cu comunitatea românească la Bruxelles: «Ruşine!»

Pe de altă parte, știrea că preşedintele României Klaus Iohannis nu va participa la Congresul PPE de la Madrid, deşi este pe lista invitaţilor, a fost confirmată, scrie cotidianul.ro. În mod surprinzător, deputatul PNL Vlad Nistor, într-o emisiune TV a dezvăluit și motivul absolut uluitor: Alina Gorghiu nu a fost agreată să devină vicepreşedinta PPE din partea României.

Iată și invitația adresată de Traian Băsescu românilor din Spania, anunțată și de deputatul PMP Eugen Tomac, pe pagina de Facebook:

„Dragi prieteni,
Preşedintele Traian Băsescu va realiza o deplasare în Madrid, dorinţa sa fiind aceea de a întâlni reprezentanţii comunităţii de români din Spania.
Vă aşteptăm la o dezbatere liberă, fără aer protocolar, pe teme de interes pentru dumneavoastră.
Evenimentul se va desfăşura miercuri, 21 octombrie 2015, ora 19.30, în incinta hotelului NH din localitatea Coslada, regiunea Madrid- Avenida de la Constitucion, 75, 28820.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roccamorice, camion fără frâne, bătrân mort sub ochii soției. Șofer român arestat

Echipa de fotbal a României va înfrunta Italia, la Bologna. Președintele FRF: ”Ducem echipa națională cât mai aproape de toți românii”