in

Livia Turco: Reforma legii cu privire la cetăţenie, amânată şi din cauza guvernului Monti

“Legea cetăţeniei? Nu există din cauza dreptei şi a guvernului. Trebuie să corectăm ceea ce a spus ministrul Riccardi: nu Parlamentul este cel care nu a vrut reforma legii privind cetăţenia, ci dreapta şi guvernul care nu a avut curajul să insiste”. Este ceea ce a declarat Livia Turco (foto), preşedintă a Forumului Imigraţie a PD.

“Vrem să amintim că dacă legea privind cetăţenia nu a fost aprobată este din cauza unui obstrucţionism încăpăţânat pus în act de Lega şi de centru-dreapta – a mai spus Turco -. Pe lângă aceasta, îmi pare rău să nu citesc în agenda Monti nimic privind imigraţia şi privind cetăţenia. Şi îmi pare rău şi că ministrul Riccardi pune pe acelaşi plan, legat de aceste teme, dreapta şi centru-stânga, când de fapt din partea noastră a existat maxima angajare pentru a contribui la reforma dreptului de cetăţenie”.

“Nu din întâmplare, pentru seriozitate şi pentru coerenţă vom avea pe listele noastre pentru viitorul Parlament o echipă de tineri reprezentanţi ai noilor italieni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

OTV-ul lui Dan Diaconescu, închis. CTP: „Infecţia care poluează România”

Săracii Italiei